Set kolica za lutku 7u1 retro Maxi Cosi & Quinny Smoby (rukohvat 65.5 cm) i sjedalica s njihaljkom i autosjedalicom

Opis proizvoda

Set kolica za igruautosjedalice, sjedalice za hranjenje i njihaljke za lutke Maxi Cosi & Quinny zajedno čine izuzetan set igračaka za male djevojčice. Ove igračke proizvod su pouzdanog francuskog proizvođača Smoby, koji u svojim igračkama sjedinjuje francuski osjećaj za ljepotu i jedinstvenost s godinama provjerene kvalitete. Igračke u ovom setu za djevojčice realističnog su i modernog dizajna, izgledaju kao prava pomagala za njegu lutaka. Izuzetno su sigurne i proizvedene od kvalitetnih materijala, zato će se djevojčice s njima moći igrati duže vremena. Kolica i set dodataka izvrsno se upotpunjuju, usklađeni su bojom i osvojiti će svaku djevojčicu.

Kolica za lutku 3u1 retro Maxi Cosi&Quinny Smoby ružičasta s nosiljkom (ručka 65.5 cm)

Kolica za lutku 3u1 retro Maxi Cosi&Quinny moderna su kolica za lutku s kojima će se zasigurno razveseliti svaka mala mamica. Kolica za lutku možete koristiti na 3 različita načina: kao obična duboka kolicasportska kolica ili pak kao nosiljku koju će mala mamica moći samostalno koristiti kao krevetić za spavanje ili njihaljku na kotačima. Kolica za djevojčice ružičaste su i sive kombinacije boja, retro dašak daje im bijeli obrub s ružičasto sivim uzorkom. Igračka za djevojčice izvrstan je dodatak za igru s lutkom, veličine 46 cm. Ručka na dječjim kolicima ergonomski je oblikovana, kako bi je djevojčice - mamice mogle udobno držati. Visina ručke od tla iznosi 65,5 cm, dužina košarice je 50 cm. Duboki dio košarice ima praktičnu ručku, tako da se može jednostavno prenositi.

Četiri kotača kolicima daju potrebnu stabilnost, proizvedeni su od kombinacije plastike i gume. Prednji kotači kolica vrte se, tako da je vožnja kolica izuzetno udobna. Dizajn kolica za lutke originalan je i realističan te izgledaju kao prava kolica za bebe. Okvir kolica za lutke metalni je, u kombinaciji s kvalitetnom i izdržljivom plastikom, proizvedenom od sigurnih i zdravlju neškodljivih materijala. Plastična sjedalica buggy kolica presvučena su posebnom tkaninom. Kako bi lutka za vrijeme vožnje bila sigurna, na sjedalici se nalazi i sigurnosni pojas. Sportski dio košarice možete jednostavno složiti u vodoravan položaj, položiti na okvir košaricu te se kolica brzo pretvaraju u klasična duboka kolica s pomičnim krovištem. Kolica za lutke primjerena su za djevojčice od 3. godine starosti.

Kolica možete na jednostavan način sklopiti te ih tako možete ponijeti bilo gdje sa sobom i neće zauzeti puno prostora. Kolica imaju čvrstu metalnu konstrukciju u kombinaciji s plastikom, lagana su i istovremeno stabilna. Dimenzije igračke iznose:  52*39*67 cm. Brigom o lutkama djevojčice se približavaju svijetu odraslih i uče što sve sa sobom donosi život mamica. Upravo oponašanjem života odraslih djeca kasnije uče orijentirati se u stvarnom svijetu. Ružičasta kolica Maxi Cosi&Quinny u retro dizajnu idealno su sredstvo za to. Nije bitno na koji način će se vaša djevojčica igrati s kolicima, kao s tradicionalnim kolicima, sportskim kolicima ili s nosiljkom, ali zasigurno će se s njima zabavljati.

Sjedalica za hranjenje, autosjedalica i njihaljka Powder Pink Maxi Cosi&Quinny Smoby 3u1 sa sigurnosnim pojasom

Sjedalica za hranjenje s autosjedalicom i njihaljkom Powder Pink iz linije Maxi Cosi & Quinny, francuskog proizvođača Smoby, izvrsna je kombinacija 3u1, koja će razveseliti svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Za vrijeme njege svoje omiljene lutke za hranjenje će koristiti sjedalicu za hranjenje visine 72 cm, zatim će sjedalicu jednostavno promijeniti u udobnu njihaljku, u kojoj lutku mogu nakon ukusnog obroka njihati i uspavati. Za putovanja mogu se osloniti na autosjedalicu s ergonomskom ručkom, tako da će lutku moći voziti i u automobilu, za to vrijeme biti će zaštićena i sigurnosnim pojasom. Višenamjenski dodatak dizajniran za lutke najviše visine 42 cm.

Kombinacija sjedalice za hranjenje, autosjedalice i njihaljke proizvedena je od kvalitetne i čvrste umjetne mase, prvoklasni okvir djeci omogućava jednostavnu svakodnevnu igru s lutkom. Nježna ružičasta boja s tamnim okvirom djeluje elegantno i bezvremenski, a djeci će se svidjeti već na prvi pogled. Razne mogućnosti uporabe igračke za lutku djeci donose još više veselja za vrijeme igre i još realističniji ugođaj. Djevojčice se vole igrati mamice, brinu za svoje lutke, kao za vlastitu djecu. Na razigran način razvijaju jezične i komunikacijske vještine, finu motoriku i osjećaj odgovornosti. Lutka nije dio paketa. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije52*39*67 cm
Dimenzije pakiranja34*20*53 cm
Visina ručke70 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,4 kg
Bojaružičasta
Pogodno za lutku46 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.