Dostava i plaćanje

Dostava

Plaćanje

Online praćenje paketa

Dostava

Načini dostave

  • Dostava koju vrši dostavljač

Za isporuku vaših narudžbi uvijek koristimo dostavnu službu GLS. Osim zanimljivih popusta, nastojimo vam osigurati i povoljne naknade za dostavu. Prilikom kupnje u našem e-shopu dobivate besplatnu dostavu za kupnju iznad 79 €. *Besplatna dostava može biti vremenski ograničena i može se mijenjati ovisno o akciji koja je u tijeku. Roba se dostavlja izravno u vaše ruke na adresu koju ste naveli kao adresu za račun, eventualno na adresu koju ste naveli kao adresu dostave. Dostavne pakete koji se plaćaju prilikom preuzimanja moguće je platiti samo u gotovini izravno dostavljaču.

Cijena dostave

Naknada za dostavu koju obavlja dostavljač na teritoriju Slovačke od 24 do 48 sati naplaćuje se prema vrijednosti vaše narudžbe i načinu plaćanja:

Cijena dostave

Po preuzimanju

6 €

Plaćanje karticom online

4,50 €

Plaćanje bankovnom transakcijom

4,50 €

*Navedene cijene vrijede samo za slanje običnih paketa na teritoriju Hrvatske i prilikom slanja cijele narudžbe u jednom paketu. Ako se narudžba podijeli i šalje u više paketa, ukupna naknada za dostavu može biti viša. Vrijedi samo u slučaju ako kupac traži podjelu narudžbe u više paketa. Ako je podjelu učinila trgovina, dostava je uvijek besplatna. Cijene dostave navedene su s uključenim PDV-om.

Otprema robe

U našoj internetskoj trgovini igračkama imamo 95 % robe na vlastitom skladištu. Stoga se vaša narudžba otprema nakon primitka i obrade najkasnije od 24 do 48 sati, odnosno sljedeći radni dan. Pretpostavljeno je vrijeme dostave u predbožićno vrijeme 3 – 7 radnih dana. U slučaju duljeg čekanja brzo ćemo vas kontaktirati.

  • Robu dostupnu na skladištu naručenu radnim danom do 15:00 satiu pravilu otpremamo isti dan i možete je očekivati sljedeći radni dan, eventualno do 48 sati. 
  • Narudžbe primljene radnim danom nakon 15:00 sati, vikendom i praznikom na teritoriju Slovačke Republike otpremamo prvi sljedeći radni dan.

Rok isporuke 

Nakon otpreme narudžbe roba će vam biti dostavljena u roku od 3 do 4 radna dana. Nismo u mogućnosti utjecati na točno vrijeme dostave, stoga vam preporučujemo da zatražite dostavu paketa, primjerice, do vašeg ureda.

Na dan otpreme vaše paketa s adrese e-pošte shipment@darya.sk poslat ćemo vam broj paketa, iznos nadoplate dostavljaču i poveznicu dostavne službe GLS za praćenje paketa. Plaćanje je moguće samo u gotovini. Budite spremni preuzeti paket na adresi koju ste naveli ili zadužite drugu osobu kako bi preuzela paket i o tome obavijestite dostavnu službu na info telefon GLS +385 1 2042 672. Nažalost, dostavljač ne može čekati.

Dostava u inozemstvo

Cijena za dostavu u inozemstvo iznosi 10 €. Plaćanje je moguće samo karticom online ili unaprijed bankovnom transakcijom.

Plaćanje

Načini plaćanja

  • Plaćanje karticom online

Kupnja kod nas zaista je jednostavna. Zahvaljujući razvoju internetskog bankarstva cijeli proces plaćanja traje minimalno. Plaćanje karticom online putem platforme za plaćanje GoPay omogućuje vam plaćanje pomoću kartice izravno na naš račun u roku od nekoliko sekundi. Zbog toga se isporuka vaše narudžbe ubrzava i ne morate se brinuti za plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja robe.

  • Plaćanje bankovnom transakcijom

Ako vaša narudžba nije žurna, možete platiti i klasičnom bankovnom transakcijom. Nakon potvrde narudžbe poslat ćemo vam fakturu s podacima za bankovnu transakciju. Prilikom plaćanja bankovnom transakcijom vrijeme dostave robe produljuje se za vrijeme potrebno za obračun bankovne transakcije i obradu plaćanja. Robu šaljemo tek nakon što su financijska sredstva vidljiva na našem bankovnom računu.  Prijenos uobičajeno traje od 2 do 3 dana.

  • Plaćanje prilikom preuzimanja

Ako želite platiti tek prilikom preuzimanja robe, između načina plaćanja odaberite Plaćanje prilikom preuzimanja. Narudžbu ćemo vam nakon obrade poslati dostavnom službom GLS. Dostavljač će vam paket isporučiti izravno na vašu adresu. Prije dostave paketa telefonski će vas kontaktirati u vezi s dogovorom oko pogodnog vremena dostave. Ako odaberete način plaćanja prilikom preuzimanja, platit ćete izravno dostavljaču tek nakon preuzimanja robe. Plaćanje je moguće samo u gotovini.

Online praćenje paketa

Ako ste u našoj trgovini igračkama kao način dostave odabrali dostavnu službu, svoj paket možete pratiti izravno na stranici tvrtkeGLS

Online praćenje paketa

Kako saznati što je s vašom narudžbom?

Ako ste u našoj trgovini igračkama kao način dostave odabrali dostavnu službu, svoj paket možete pratiti izravno na stranici tvrtke GLS u korisničkoj usluzi Praćenje paketa.

Dovoljno je u prvo polje odjeljka Praćenje paketa dopuniti broj paketakoji smo vam poslali prilikom slanja robe s adrese e-pošte shipment@darya.sk i bit ćete upoznati s točnim datumom i vremenom isporuke robe. Na telefonskoj liniji dostavne službe GLS možete zatražiti drugi termin isporuke. U slučaju da ne budete na adresi dostave, dostavljač će vam paket dostaviti sljedeći radni dan.

Kontakti tvrtke GLS:

Korisnička služba GLS

Telefonski broj: +385 1 2042 672 18 181

E-pošta: info@gls-croatia.com info@gls-croatia.com.