Vodič za kupnju

Dragi kupci!

Kako biste se bolje snašli i brže kupovali za vas smo pripremili ovaj vodič za kupnju. Tu možete pronaći uputu za pretraživanje proizvoda, kreiranje i slanje narudžbe, kao i način postupanja u slučaju raskida ugovora ili reklamacije. Za bržu navigaciju kliknite na odgovarajuću stavku.

Kako naručiti robu?

Igračke možete jednostavno naručiti na nekoliko načina:

Ako ste odlučili kupiti robu putem naše web-stranice, pripremili smo za vas jednostavnu uputukoja će vas provesti kroz cijeli proces naručivanja u nekoliko koraka.

Kako pretraživati robu

Robu u našoj internetskoj trgovini možete jednostavno pretraživati prema kategoriji, dobi djeteta, marki proizvođača i motivima iz crtanih filmova. Ako imate jasniju ideju o onom što želite kupiti, iskoristite mogućnost pretraživanja prema nazivu ili vrsti igračke.

Tražite poklone za rođendan svojeg djeteta ili poklon za Božić? Neka vas inspiriraju naši blogovi sa savjetima za poklone za dječake i djevojčice. Ili pogledajte naše aktualne akcije.

Ne možete se odlučiti? Nazovite nas, a mi ćemo vas savjetovati!

Možete koristiti telefonski broj +421 944 627 725, e-poštu info@medeigracke.hr ili nas kontaktirajte preko naše stranice na društvenoj mreži Facebook Trgovina igračkama MedeIgračke.hr.

Zašto kreirati račun

Registracija na našem e-shopu traje samo nekoliko sekundi i značajno ubrzava i pojednostavljuje vaše trenutno i buduće naručivanje. Kako biste se registrirali kliknite gore desno na „Prijava/Registracija” i upišite svoje podatke. Podaci će se koristiti za obradu narudžbi i kreiranje dokaza o kupnji, računa. Vaši su podaci kod nas sigurni i poštujemo vašu privatnost. Informacije nećemo pružati trećim stranama.

Registracija nije obavezna za naručivanje, no uštedjet će vam vrijeme prilikom sljedećih naručivanja.

Kako se prijaviti

Prijavite se na svoj račun preko „Prijava/Registracija” gore desno, upišite svoje korisničko ime i lozinku, a zatim kliknite na gumb „Prijava“. Prijaviti se možete i tijekom procesa naručivanja u dijelu Podaci o dostavi.

Kako dobiti kod za popust

Možete ga dobiti praćenjem naše internetske trgovine preko Facebook. Valjanost koda za popust ograničena je ponudom, a u slučaju pitanja kontaktirajte našu online podršku preko Facebook Medeigracke.hr.

Kako iskoristiti kod za popust

Kod upisujete prilikom naručivanja i možete ga koristiti samo jednom. Kod za popust smatra se iskorištenim tek kada je narudžba poslana na obradu. Kod za popust upišite na prvom koraku prilikom naručivanja.

Kako provjeriti dostupnost robe na skladištu

U opisu proizvoda stoji informacija nalazi li se proizvod na skladištu. U rijetkim se slučajevima, primjerice u predbožićno vrijeme, može dogoditi da nekoliko kupaca kupi istu robu i da se skladišne zalihe potroše. Aktualno stanje možete provjeriti i na našoj liniji +421 944 627 725.

Kako platiti

U našoj internetskoj trgovini možete platiti na nekoliko načina: bankovnom transakcijom, karticom online ili gotovinom prilikom preuzimanja. Način plaćanja odabirete prilikom naručivanja, a iznos poštarine automatski se izračunava.

Odabir robe

Tražite igračku za djevojčicu ili za dječaka? Rado ćemo vas savjetovati. Naime, mi smo stručnjaci u dječjem svijetu igračaka! Kod nas možete pronaći savršene igračke za cijelu godinu kao što su tobogani, dječje kućice, trokolice, guralice,dječje kuhinje, kocke za slaganje i mnoge druge igračke koje dijete može koristiti u domu ili vani. Tražite božićni poklon ili poklon za rođendan?  Nazovite nas na broj +421 944 627 725, pošaljite poruku e-pošte na info@medeigracke.hr ili nas kontaktirajte preko stranice na društvenoj mreži Facebook Trgovina igračkama MedeIgračke.hr. Rado ćemo vam pomoći s odabirom i kupnjom prave igračke!

Roba na rasprodaji

Našim kupcima nastojimo ponuditi kvalitetne igračke po povoljnim cijenama. Stoga kod nas uvijek možete pronaći atraktivne popuste. Želite li razveseliti svojeg mališana i pritom uštedjeti? Pogledajte naše aktualne akcije.

Naši savjeti

Odabrati pravi božićni poklon ili poklon za rođendan uopće nije jednostavno. Stoga smo za vas pripremili savjete za poklone za dječake i djevojčice, djecu, školarce i mladež. Sve su naše igračke pažljivo testirane i izrađene kako bi privukle pozornost djece te poticale i razvijale njihove sposobnosti. Inspiraciju možete pronaći u odjeljku naših savjeta za igračke.

Kako sastaviti proizvode

Neke naše proizvode potrebno je sastaviti, drugi pak rastu s vašom djecom i imaju nekoliko dijelova koji se mogu montirati i demontirati. Pogledajte naše videa s uputamakako sastaviti igračke ako ne znate otkuda krenuti.

Kako mogu vratiti robu?

Kontrola pošiljke

Pošiljku prekontrolirajte prilikom preuzimanja od dobavljača. Nemojte preuzimati vidljivo oštećenu robu i s dostavljačem potpišite protokol o šteti. Molimo da nas nakon toga putem e-pošte obavijestite da vam je dostavljena oštećena pošiljka. Nakon preuzimanja ili najkasnije u roku od 24 sata prekontrolirajte sadržaj dostavljene pošiljke. Dijelove koji nedostaju ili robu koja je iznutra oštećena potrebno je bez odlaganja prijaviti prodavaču e-poštom na info@medeigracke.hr ili telefonski na broj +421 944 627 725. Nakon ovog se roka neće prihvatiti reklamacija zbog nepotpunosti ili oštećenja pošiljke.

Raskid ugovora

Kao kupac-potrošač možete bez navođenja razloga raskinuti ugovor do 14 dana od preuzimanja robe sukladno §7 zakona br. 102/2014 Zb.z. Više informacija o postupku raskida ugovora možete pronaći na stranici raskid ugovora.

Reklamacija

Jamstveno razdoblje počinje teći od preuzimanja robe i traje 24 mjesecatijekom kojih robu možete reklamirati. Za više informacija o uvjetima reklamacije pročitajte pravilnik o reklamacijama. Kako biste ubrzali rješavanje svoje reklamacije koristite formular za reklamacije.