Sjedalica za hranjenje, autosjedalica i njihaljka Powder Pink Maxi Cosi&Quinny Smoby 3u1 sa sigurnosnim pojasom

Opis proizvoda

Sjedalica za hranjenje s autosjedalicom i njihaljkom Powder Pink iz linije Maxi Cosi & Quinny, francuskog proizvođača Smoby, izvrsna je kombinacija 3u1, koja će razveseliti svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Za vrijeme njege svoje omiljene lutke za hranjenje će koristiti sjedalicu za hranjenje visine 72 cm, zatim će sjedalicu jednostavno promijeniti u udobnu njihaljku, u kojoj lutku mogu nakon ukusnog obroka njihati i uspavati. Za putovanja mogu se osloniti na autosjedalicu s ergonomskom ručkom, tako da će lutku moći voziti i u automobilu, za to vrijeme biti će zaštićena i sigurnosnim pojasom. Višenamjenski dodatak dizajniran za lutke najviše visine 42 cm.

Kombinacija sjedalice za hranjenje, autosjedalice i njihaljke proizvedena je od kvalitetne i čvrste umjetne mase, prvoklasni okvir djeci omogućava jednostavnu svakodnevnu igru s lutkom. Nježna ružičasta boja s tamnim okvirom djeluje elegantno i bezvremenski, a djeci će se svidjeti već na prvi pogled. Razne mogućnosti uporabe igračke za lutku djeci donose još više veselja za vrijeme igre i još realističniji ugođaj. Djevojčice se vole igrati mamice, brinu za svoje lutke, kao za vlastitu djecu. Na razigran način razvijaju jezične i komunikacijske vještine, finu motoriku i osjećaj odgovornosti. Lutka nije dio paketa.

Smoby je vrhunski francuski proizvođač, koji već desetljećima djeci donosi prvoklasne igračke. Plastika je čvrsta i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Proces izrade igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije. Smoby jamči francusku kvalitetu, originalan dizajn i jedinstvenost proizvoda.

Doprava 39

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije43*41*72 cm
Ukupna visina72 cm
Dimenzije pakiranja35*25*51 cm
Ukupna dužina43 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,3 kg
Bojaružičasta
Pogodno za lutku32 - 42 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.