Zašto kupovati na Medeigracke.hr?

Internetska trgovina igračkama Medeigracke.hr na svojim stranicama nudi veliku količinu kvalitetnih igračaka za djecu već od prvih dana njihova života. Međutim, to nije jedini razlog koji nas čini prvim izborom mama.

E-shop koji su odobrili kupci

Stotine kupaca pozitivno je ocijenilo naše usluge na servisu za usporedbu cijena Heuréka.sk i na našim društvenim mrežama. Pročitajte naše recenzije i sami zaključite. Jeste li već naručili kod nas? Podijelite svoje iskustvo na Heureka.sk, na društvenoj mreži Facebook na stranici Trgovina igračkama MedeIgracke.hr ili na našem profilu Google+.

Brza dostava

Oko 95% robe nalazi se u našem vlastitom skladištu. Ako narudžbu pošaljete radnim danom do 15:00 h, dobit ćete je sljedeći dan. Ako je pošaljete kasnije ili tijekom vikenda i praznika, paket ćemo vam dostaviti sljedeći radni dan. Surađujemo s dostavnom službom GLS. Svoju pošiljku možete pratiti na njihovoj stranici. Više informacija možete pronaći na stranici način dostave i plaćanja.

Kvalitetne i sigurne igračke

U našoj internetskoj trgovini možete pronaći igračke renomiranih europskih i svjetskih proizvođača. Vodimo računa kako bi igračke koje prodajemo na Medeigracke.hr imale sve potrebne certifikate sigurnosti i kvalitete. Posebno certifikat CEkoji potvrđuje da proizvodi zadovoljavaju stroge europske norme. Imamo i certifikat GSkoji se redovno dodjeljuje proizvodima koje testiraju neovisni laboratoriji. Iako nije obavezan certifikat sigurnosti u zemljama EU, zasigurno je indikator kvalitete.

Smoby

Smoby je izuzetno omiljen francuski proizvođač igračaka. U ponudi branda Smoby možete pronaći kvalitetne vrtne igračke s UV zaštitom, primjerice dječje kućice, tobogane, ljuljačke, penjalice, stolove za piknik i pješčanike. Usto imamo i vrlo kvalitetne guralice, trokolice i romobile. Sve su omiljenije i dječje kuhinje i ostale igre profesija.

smarTrike

smarTrike je apsolutni svjetski broj jedan u proizvodnji i prodaji dječjih trokolica. Svake godine pobjeđuje na svjetskim natjecanjima igračaka u svojoj kategoriji. Osim dječjih vozila kao što su trokolice i guralice, smarTrike pod markom toTs proizvodi potrepštine za dojenčad i dodatke za mame.

Janod

Proizvođač Janod specijalizirao se za igračke od drveta i kartona. Unikatne igračke iz radionice francuskih dizajnera proizvedene su od kvalitetnog drveta i boja koje ne štete zdravlju. Klasici kao drveni konjić ili željeznica oduševit će male i velike. U ponudi možete pronaći i dječje kuhinje, društvene igre i kocke za slaganje. Igračke Janod imaju certifikat FSC, dakle proizvedene su od drveta iz šuma kojima se odgovorno gospodari.

Kaloo

Francuski proizvođač Kaloo proizvodi mekane igračke za najmlađe. Mala će djeca obožavati igračke za maženje, zvečke, žvakalice i plišane medvjediće. Igračke su dizajnirane upravo za najmanju djecu.

BIG

Proizvodi njemačke marke BIG proizvedeni su s maksimalnim naglaskom na kvalitetu i sigurnost. Zadovoljavaju stroge njemačke i europske kriterije. Proizvođač za svoje proizvode daje jamstvo od čak 3 godine. Ekološki osviještene mame razveselit će što BIG ne proizvodi nikakav plastični otpad. Oštećeni proizvodi ponovno se tale, a materijal se koristi za proizvodnju novih igračaka. Igračke su otporne na UV zračenje.

Écoiffier

U ponudi francuskog proizvođača Écoiffier možete pronaći kvalitetne dječje kuhinje, igračke za pijesak, kocke za slaganje i radne stolove. Tvrtka je ponosna na svoj ekološki pristup. Recikliraju iskorištene materijale, a za tisak koriste ekološku boju. Originalne igračke iz radionice francuskih dizajnera usmjerene su na duševni, motorički i društveni razvoj djeteta.

Educa

Španjolski proizvođač Educa specijalizirao se ponajprije za proizvodnju edukativnih igara i slagalica. Materijale koji se koriste pri njihovoj proizvodnji odlikuje visoka otpornost. Igračke Educa imaju certifikat FSC i PEFC, što znači da su proizvedene od drveta dobivenog iz šuma kojima se odgovorno gospodari, a proizvodni su postupci ekološki.