Uvjeti obrade osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka kupaca – opće informacije

Internetska trgovina Medeigracke.hr zahvaljuje vam se na iskazanom povjerenju i obvezuje se da će izvršiti sve mjere i potrebne korake kako bi sa sigurnošću zaštitila podatke koje ste joj pružili, a koje ste morali navesti kako bi se vaša narudžba realizirala, odnosno koje ste internetskoj trgovini pružili u marketinške svrhe.

Opće informacije o zaštiti osobnih podataka prije svega će vas informirati o tome koje vaše osobne podatke obrađujemo, na koji način i u koju svrhu. U općim informacijama o zaštiti osobnih podataka također ćete saznati koja su vaša prava u vezi sa zaštitom vaših osobnih podataka i mogućnosti u koje ih možete iskoristiti. Dijelom općih informacija o zaštiti osobnih podataka smatra se i članak 9 općih uvjeta poslovanja.

Osobni podaci koje dajete prilikom posjete web-stranici www.medeigracke.hr obrađuje trgovačko društvo Katkyn, s.r.o., sa sjedištem Račianska 88 B, Bratislava 831 02, MB: 54 684 790, upisano u Trgovački registar Općinskog suda Bratislava I, odjel: Sro, uložak br. 163551/B, (u daljnjem tekstu „Društvo” ili „Direktor” ili samo „mi”).

U slučaju pitanja, prijedloga ili zahtjeva koji se tiču vaših osobnih podataka ili u slučaju da u vezi sa zaštitom vaših osobnih podataka želite podnijeti žalbu, možete ih adresirati na neki od niže navedenih kontakata.

kontaktni podaci:

e-pošta: info@medeigracke.hr

Mobitel: +421 944 627 725

Društvo Katkyn, s.r.o. može u vezi sa svojom djelatnošću pružiti vaše osobne podatke vanjskim prijevoznicima kojima se osobni podaci kupaca pružaju u okviru nužnom za nesmetanu dostavu robe, vanjskom računovodstvu u svrhu ispunjavanja obveza Društva sukladno opće obvezujućim pravnim propisima, kao i vanjskim subjektima zbog kojih možemo obraditi plaćanja izvršena za kupljenu robu. U doticaj s vašim osobnim podacima dolaze i naši vanjski programeri koji rade na funkcionalnosti i izgledu naše internetske stranice, marketinška agencija s kojom surađujemo, a koja osigurava da ste obaviješteni o svim novostima koje se odnose na našu trgovinu, kao i društvo koje osigurava pravilan rad i održavanje naših servera. U doticaj s vašim osobnim podacima mogu doći i različiti državni organi prilikom ispunjavanja naših obveza, zaštite naših, odnosno i vaših prava i opravdanih interesa. Direktor internetske trgovine www.medeigracke.hr osobne podatke klijenata/kupaca obrađuje u informacijskim sustavima čija je sigurnost i ispravnost prioritet Društva. Informacije o kupcima obrađuju se u skladu s važećim zakonima Slovačke Republike.

Vašim osobnim podacima pristupamo savjesno i profesionalno jer vašu privatnost smatramo povjerljivom i nenarušivom.

  • Primljene podatke ni u kojim okolnostima ne pružamo trećim stranama. Pohranjuju se u sigurnoj bazi podataka s ovlaštenim pristupom.
  • Zaposlenici koji dolaze u kontakt s vašim osobnim podacima temeljito su obučeni za ispravno i pažljivo rukovanje njima i vezani su šutnjom.
  • Prilikom kupnje na www.medeigracke.hr nije se potrebno registrirati, svoje podatke možete unijeti jednokratno prilikom naručivanja.
  • U vezi s vašom narudžbom od vas tražimo samo one podatke koji su zaista potrebni za obradu vaše narudžbe (popis traženih podataka nalazi se niže).
  • Vaš telefonski broj i adresa e-pošte koje smo dobili zbog obrade narudžbe nećemo koristiti u marketinške svrhe, kontaktirat ćemo vas isključivo u vezi s obradom i isporukom narudžbe, eventualno reklamacije ako ste je predali. Na vašu adresu e-pošte također mogu biti poslane informacije o zaprimanju narudžbe, statusu njezine obrade i otpreme.
  • Bez vaše prethodne izričite suglasnosti nećemo vam slati odabranu e-poštu koja se odnosi na promidžbu našeg Društva, informacije o aktualnim ponudama proizvoda u našoj trgovini, kao ni drugu reklamnu e-poštu (newsletter).

Besplatno plaćanje online

  • Prilikom plaćanja karticom online pomoću sustava plaćanja unosite sve svoje podatke na sigurnim stranicama platforme za plaćanje.
  • Nismo u kontaktu s vašim osjetljivim podacima za plaćanje, putem e-pošte ili SMS-a doznajemo samo je li vaša transakcija bila uspješna ili neuspješna.

Zaštita osobnih podataka kupaca – detaljne informacije

9.1 Obrada na temelju ispunjavanja ugovora

Ako ste odlučili kupiti robu u e-shopu Društva i fizička ste osoba, vaše osobne podatke obrađujemo u sljedećem opsegu:

  • ime i prezime, adresa prebivališta uključujući poštanski broj, eventualno i druga adresa ako kupac želi isporuku svoje robe na adresu različitu od adrese prebivališta, broj telefona, adresa e-pošte i informacije o kupljenoj robi.

U slučaju da robu kupujete kao pravna osoba, obrađujemo podatke o kontaktnoj osobi tog društva u opsegu: ime, prezime, telefonski broj i adresa e-pošte:

Svrha je obrade gore navedenih osobnih podataka izdavanje poreznog dokumenta, predugovorni odnosi, identificiranje kupca, potvrda narudžbe i to putem telefona ili elektroničke pošte te isporuka robe.

Pružanje osobnih podataka Društvu je dobrovoljno i služi u svrhu zadovoljavanja obveza Društva koje proizlaze iz ugovora o kupnji i daljnje komunikacije u vezi narudžbe. Bez pružanja navedenih osobnih podataka ne bismo mogli pravilno ispuniti ugovor, na temelju čega ne bi bilo moguće ni sklopiti ga s vama.

Na temelju gore navedenog ovime vas obavještavamo da će u smislu odredbe § 13 st. 1 slovo b) zakona br. 18/2018 Zb. z. o zaštiti osobnih podataka i o izmjenama i dopunama nekih zakona u obliku kasnijih propisa (u daljnjem tekstu „ZZOP” ili „Zakon o zaštiti osobnih podataka”) Društvo u procesu sklapanja ugovora o kupnji obrađivati osobne podatke kupca bez njegove suglasnosti kao uključene osobe, jer će Društvo obrađivati osobne podatke kupca u predugovornim odnosima s kupcem, a obrada osobnih podataka kupca nužna je za zadovoljavanje zahtjeva iz ugovora o kupnji, u kojemu se kupac pojavljuje kao jedna od ugovornih strana.

U svrhu pripreme, sklapanja i zadovoljavanja ugovora s našim kupcem osobne podatke koristimo tijekom razdoblja nužnog za isporuku narudžbe. Nakon isteka tog razdoblja podatke ćemo pohraniti na temelju našeg opravdanog interesa u svrhu zaštite prava i naše unutarnje evidencije i kontrole i to tijekom razdoblja trajanja statuta ograničenja (3 godine) i jednu godinu nakon isteka ovog razdoblja s obzirom na prava ostvarena na kraju razdoblja trajanja statuta ograničenja. U slučaju početka sudskog, upravnog ili drugog postupka vaše ćemo podatke obrađivati u nužnom opsegu tijekom cijelog razdoblja trajanja takvih postupaka i preostalo vrijeme razdoblja trajanja statuta ograničenja nakon njegova završetka. Naši su opravdani interesi zaštita prava i kontrola uobičajenog pružanja naših usluga. U svrhu ispunjavanja zakonskih obveza osobne podatke obrađujemo tijekom razdoblja od 10 godina.

9.2 Obrada osobnih podataka na temelju vaše suglasnosti

Vaše osobne podatke možemo obrađivati i u svrhu vođenja programa vjernosti, realizacije marketinških aktivnosti, informiranja o akcijama, novostima i popustima, ali samo s vašom prethodnom suglasnošću u skladu s § 13 st. 1 slovo a) Zakona o zaštiti osobnih podataka. Svoju suglasnost s obradom osobnih podataka u gore navedenu svrhu možete iskazati potvrdom okvira prilikom naručivanja robe putem internetske trgovinewww.medeigracke.hrili drugim prikladnim aktivnim načinom upućenim Društvu.

U slučaju potvrde odgovarajućeg okvira prije slanja narudžbe, dakle iskazivanjem svoje suglasnosti u skladu s odredbom § 13 st. 1 slovo a) Zakona o zaštiti osobnih podataka, suglasni ste s obradom i pohranom vaših osobnih podataka u opsegu:

  • ime, prezime i adresa e-pošte,

koji su potrebni pri našoj djelatnosti koja se odnosi na slanje informacija o novim proizvodima, popustima i akcijama na robu te kako bismo vaše osobne podatke mogli obrađivati u svojim informacijskim sustavima koji se odnose na slanje informacija o novim proizvodima, popustima i akcijama na robu.

U slučaju da iskažete suglasnost s obradom osobnih podataka prema gore navedenom, dakle u svrhu registracije u program vjernosti Društva ili u svrhu realizacije marketinških aktivnosti, ove podatke čuvamo 3 godine, odnosno kraće razdoblje u slučaju stupanja na snagu jednog od vaših prava navedenih u st. 9.3 ili u slučaju povlačenja suglasnosti.

U slučaju da se pozovete na jedno od svojih prava navedenih niže ili povučete svoju suglasnost s obradom osobnih podataka koju ste pružili Društvu, vaši će osobni podaci bez odlaganja i nepovratno biti likvidirani tehničkim načinom, odnosno uništavanjem ili paljenjem.

9.2.1 Pri naručivanju možete iskazati svoju suglasnost i s obradom osobnih podataka u svrhu poboljšanja naših usluga na temelju recenzija naših kupaca, što se vrši posredstvom trgovačkog društva Heureka Shopping s.r.o, Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín, Češka Republika, administratora internetske stranice www.heureka.sk-cz. U ovu svrhu društvu Heureka Shopping s.r.o. pružamo vaše osobne podatke u opsegu: adresa e-pošte i podaci o robi koju ste kupili. Navedeni se osobni podaci obrađuju samo tijekom nužnog razdoblja, i to do završetka recenzije kupnje, eventualno 1 godinu, ako osoba ne izvrši danu recenziju. U slučaju odbijanja suglasnosti u ovu svrhu osobni podaci neće biti dani predmetnom društvu.

9.2.2 U slučaju održavanja nagradnih igara u skladu s čl. 15 naših Općih uvjeta poslovanja objavljenih na web-stranici www.medeigracke.hr od vas možemo zatražiti suglasnost s obradom osobnih podataka u svrhu vašeg sudjelovanja u objavljenoj nagradnoj igri.

Ako nam pružite gore navedenu suglasnost, na temelju toga možemo obrađivati vaše osobne podatke u opsegu: ime, prezime, adresa prebivališta (eventualno druga navedena adresa vašeg boravišta), adresa e-pošte, telefonski broj, vizualni i audio-vizualni materijal,

i to u svrhu odabira pobjednika na temelju slučajnog ili izravnog odabira (način odabira pobjednika bit će utvrđen u uvjetima objavljene nagradne igre), kontaktiranja i predaje nagrade pobjedniku.

Gore navedene osobne podatke obrađujemo samo tijekom trajanja nagradne igre, a nakon njezina završetka nepovratno ih uništavamo.  

9.2.3 Svoju suglasnost s obradom osobnih podataka možete u bilo kojem trenutku povući, i to putem web-stranice www.medeigracke.hr, eventualno pismeno, elektronički ili osobno izravno kod nas.

9.3 Korištenje datoteka cookies (kolačići)

Pri posjeti našoj web-stranici na vaš se uređaj (računalo, tablet, pametni telefon...) pohranjuju male datoteke „cookies” (kolačići) koje se zatim s naše strane očitavaju. Kolačići koje koristimo služe za poboljšanje vašeg doživljaja prilikom pretraživanja naše stranice od trenutka posjeta do njegova završetka. Nakon zatvaranja stranice neki se od navedenih kolačića obrišu, a neki ostanu na vašem uređaju i aktiviraju se uvijek kada posjetite našu stranicu u razdoblju od 7 dana.

Kolačići koje koristimo pomažu nam:

  • identificirati vas prilikom vaše sljedeće posjete kako bismo za vas mogli prikazivati web-stranicu koja odgovara vašem uređaju kako se ne biste morali iznova prijavljivati pri svakoj posjeti naše stranice
  • kako bismo mogli utvrditi, popraviti i/ili ukloniti nefunkcionalne dijelove naše web-stranice
  • kako bismo mogli pratiti posjećenost našeg weba i pretraživanje pojedinih proizvoda, kako bismo mogli utvrditi djelotvornost naših reklama putem kojih ste došli na našu stranicu; spomenuto praćenje vršimo putem usluge Google Analytics kojom upravlja trgovačko društvo Google Ireland Limited Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska.

Gore navedeni kolačići nužni su za pravilno funkcioniranje naše web-stranice, odnosno za naše informacije o djelotvornosti reklama. U vezi s navedenim kolačićima ne obrađujemo nikakve vaše osobne podatke. Isključivanje kolačića u internetskom pregledniku može uzrokovati neispravno funkcioniranje i prikazivanje naše web-stranice.

Na vaš uređaj pohranjujemo i kolačiće koji nam omogućuju prikupljanje informacija o vašim prethodnim kupnjama, odnosno pregledanim proizvodima, na temelju čega vam možemo ponuditi robu za koju pretpostavljamo da će vas zanimati. Podaci o vašim kupnjama i pregledanim proizvodima anonimni su i ne dobivamo ih povezane s vama. Ovi se kolačići obrađuju tijekom razdoblja od 7 dana.

Naša web-stranica koristi i kolačiće koji osiguravaju mogućnost prijave preko društvenih mreža Facebook, odnosno Google i ostale funkcije koje osiguravaju ove društvene mreže. Prikupljene osobne podatke ne pružamo gore navedenim društvenim mrežama niti im na bilo koji način omogućujemo pristup, vaša je prijava preko društvenih mreža dobrovoljna i zaštita osobnih podataka vodi se pravilima društava koja upravljaju ovim društvenim mrežama.

Ne snosimo odgovornost za pohranu kolačića na internetskim stranicama trećih osoba ili korištenje kolačića koje je treća osoba pohranila na krajnjem uređaju korisnika.

Svoju suglasnost s korištenjem kolačića možete bilo kada povući ili ponovno dati putem odjeljka na našoj web-stranici s nazivom „Postavke kolačića”.

Promjenom postavki internetskog preglednika ili zabranom korištenja kolačića prestaje vaša suglasnost s korištenjem kolačića.

Ako ne date suglasnost za korištenje kolačića, nećemo ih koristiti. Međutim, uskraćivanje ove suglasnosti može pogoršati vaš doživljaj prilikom pretraživanja naše web-stranice, odnosno prilikom preporuke relevantnih proizvoda.

U pregledniku možete postaviti odbijanje pohrane kolačića ili dopustiti samo pohranu kolačića kojima vjerujete ili pak prihvaćanje kolačića samo s upravo posjećenih web-stranica. U pregledniku možete i obrisati sve ili samo neke kolačiće koji su već pohranjeni na vašem uređaju. Imajte na umu da brisanjem kolačića neke funkcije i dijelovi naše web-stranice ne moraju ispravno funkcionirati.

9.4 Vaša prava povezana s obradom osobnih podataka

Ako ste nam pružili svoje osobne podatke, imate pravo kod nas ostvariti ova prava:

  • Pravo na pristup osobnih podacima uključene osobe koje Društvo obrađuje, dakle pravo dobiti potvrdu obrađuje li Društvo ili ne obrađuje osobne podatke uključene osobe.

Ako Društvo obrađuje osobne podatke uključene osobe, uključenoj će osobi na temelju zahtjeva dostaviti kopiju tih osobnih podataka uključene osobe. Zajedno s gore navedenim uključenoj će osobi biti pružene i informacije o svrsi obrade, kategoriji obrađivanih osobnih podataka, identifikaciji primatelja ili kategoriji primatelja koji su dobili osobne podatke, vrijeme čuvanja osobnih podataka, informacije o izvoru dobivanja i informacije o postojanju automatskog pojedinačnog odlučivanja, uključujući profiliranje.

Dostava je prve kopije u skladu s prethodnom rečenicom besplatna. Za bilo kakve daljnje kopije koje uključena osoba zatraži, Društvo će obračunavati naknadu koja će odgovarati administrativnim troškovima koji nastanu u vezi s dostavom kopije. Ako osoba zatraži informacije u elektroničkom obliku, dobit će ih u uobičajenom elektroničkom obliku, i to u obliku e-pošte, osim ako ne zatraži drugi način.

  • Pravo na ispravak osobnih podataka, dakle pravo da Društvo ispravi osobne podatke osobe koja to zatraži, odnosno da dopuni osobne podatke. Ovo pravo uključena osoba može realizirati i putem web-stranice e-shopa www.medeigracke.hr, u odjeljku za kupce odmah nakon prijave.
  • Pravo zatražiti brisanje osobnih podataka koje Društvo obrađuje, posebno u slučaju kada
    1. osobni podaci više nisu potrebni u svrhu u koju su se prikupljali ili obrađivali;
    2. uključena osoba povuče suglasnost na temelju koje se vrši obrada,
    3. uključena osoba protivi se obradi osobnih podataka prema st. 6,
    4. osobni su se podaci nezakonito obrađivali,
    5. razlog za brisanje ispunjavanje je obveza prema Zakonu, posebnom propisu ili međunarodnom ugovoru kojim je Slovačka Republika vezana ili
    6. ako su se osobni podaci dobivali vezano uz ponudu usluga informacijskog društva osobi mlađoj od 16 godina.

Uključena osoba neće imati pravo na brisanje osobnih podataka ako je njihova obrada potrebna:

  1. za pravo na slobodu izražavanja i informiranja;
  2. za ispunjavanje obveza prema Zakonu, posebnom propisu ili međunarodnom ugovoru kojim je Slovačka Republika vezana ili za ispunjavanje zadaće u javnom interesu ili prilikom vršenja javne vlasti povjerene Društvu,
  3. zbog javnog interesa u području javnog zdravlja,
  4. u svrhu arhiviranja u javnom interesu, u svrhu znanstvenog ili povijesnog istraživanja ili u statističke svrhe, ako je vjerojatno da će pravo na brisanje onemogućiti ili na ozbiljan način otežati postizanje ciljeva takve obrade ili
  5. za dokazivanje, provođenje ili obranu prava.

Društvo će obrisati osobne podatke uključenih osoba na temelju zahtjeva bez nepotrebnog odlaganja nakon što ocijeni da je zahtjev uključene osobe opravdan.

  • Pravo na ograničavanje obrade osobnih podataka i to u slučajevima ako:
    1. uključena osoba ospori ispravnost osobnih podataka napomenom prema st. 9.4 navedenog i to za vrijeme razdoblja koje Društvu omogućuje provjeru ispravnosti osobnih podataka;
    2. obrada je protuzakonita, a uključena osoba umjesto brisanja osobnih podataka traži ograničavanje njihova korištenja;
    3. Društvo više ne treba osobne podatke u svrhu obrade, već ih treba uključena osoba za dokazivanje, provođenje ili obranu prava;
    4. uključena osoba osporava obradu osobnih podataka na temelju opravdanog prava Društva, sve do provjere, ili opravdani razlozi na strani Društva pretežu nad opravdanim razlozima uključene osobe.

Ako uključena osoba zahtijeva ograničavanje obrade osobnih podataka, Društvo bez suglasnosti uključene osobe predmetne podatke neće moći obrađivati, osim pohranjivanja ili korištenja za provođenje prava.

Ako ograničavanje obrade osobnih podataka treba prekinuti, Društvo će o tome unaprijed obavijestiti uključenu osobu.

 

  • Pravo na prijenos podataka, što znači dobivanje osobnih podataka koje je uključena osoba pružila Društvu, pri čemu ima pravo podatke prenijeti sljedećem direktoru u uobičajeno korištenom i strojno čitljivom formatu uz uvjet da su osobni podaci dobiveni na temelju suglasnosti uključene osobe ili na temelju ugovora te da se njihova obrada vrši u obliku automatskih sredstava.
  • Pravo povući svoju suglasnost.  U vezi s davanjem suglasnosti za obradu vaših osobnih podataka imate pravo bilo kada povući svoju suglasnost za obradu osobnih podataka ako se vaši osobni podaci obrađuju na temelju dane suglasnosti.

Svoju suglasnost možete povući kontaktiranjem Društva sa svojim zahtjevom na bilo koji način, odnosno kontaktiranjem odgovorne osobe, ako je takva određena. (kontaktne podatke odgovorne osobe, ako je određena, možete pronaći na web-stranici Društva, u odjeljku „Zaštita osobnih podataka”).

Zakonitost obrade osobnih podataka na temelju dane suglasnosti njezinim povlačenjem nije pogođena u opsegu obrade prije povlačenja ove suglasnosti.

  • Uključena osoba ima pravo podnijeti zahtjev za početak postupka Uredu za zaštitu osobnih podataka Slovačke Republike ukoliko smatra da su narušena njezina prava u području zaštite osobnih podataka.

9.5 Pravo prigovora protiv obrade osobnih podataka

Na temelju besplatnog pismenog podneska imate pravo prigovora Društvu zbog obrade osobnih podataka, ako Društvo obrađuje vaše osobne podatke na temelju zakona (tj. bez suglasnosti), a smatrate da takvo obrađivanje ograničava vaša prava ili zadire u vaša prava.

U vezi s obradom vaših osobnih podataka možete podnijeti prigovor protiv obrade vaših osobnih podataka na temelju:

    1. pravnog naslova ispunjavanja zadaća koje se provode u javnom interesu ili prilikom vršenja javne vlasti ili pravnog naslova opravdanog interesa Društva,
    2. obrade osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga,
    3. obrade u svrhu znanstvenog i povijesnog istraživanja ili u statističke svrhe.

Ako podnosite prigovor zbog obrade osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga prema točki b) ovog stavka, Društvo više ne može obrađivati vaše osobne podatke.

Društvo će dostavljeni prigovor ocijeniti u primjerenom roku. Društvo ne smije dalje obrađivati osobne podatke ako ne dokaže nužni opravdani interes za obradu osobnih podataka koji pretežu iznad prava ili interesa uključene osobe ili razloge za potraživanje prava.

Imate pravo u bilo kojem trenutku kod Društva podnijeti prigovor protiv odluke Društva koja ima pravne učinke koji se tiču vas ili na vas značajno utječu, ako se takva odluka objavi isključivo na temelju radnji automatske obrade vaših osobnih podataka. Imate pravo od Društva zatražiti procjenu objavljene odluke drugačijom metodom od automatskog oblika obrade, pri čemu je Društvo dužno takvom zahtjevu udovoljiti, i to neautomatskim načinom, što znači da odluku osobno ovjerava ovlaštena osoba. Kupac ovo pravo nema samo ako je automatska odluka potrebna u svrhu sklapanja ugovora ili provođenja ugovora između Društva i uključene osobe, ako se ova odluka provodi na temelju posebnog propisa ili međunarodnog ugovora kojim je Slovačka Republika vezana i u kojima su utvrđene i prikladne mjere koje jamče zaštitu prava i opravdanih interesa uključene osobe ili ako ste dali izričitu suglasnost za automatsku odluku.

9.6 Ako se pozovete na neko od prava navedenih u st. 9.4 ili 9.5, Društvo će vam na temelju vaših prava podastrijeti informacije o prihvaćenim mjerama. Društvo će vam u skladu s prethodnom rečenicom podastrijeti informacije najkasnije mjesec dana od dana dostave informacije o pozivanju na pravo. Ako vam Društvo ne može osigurati pružanje informacije u navedenom roku, bit ćete informirani o produljivanju roka, i to najviše za dva mjeseca (i ponovno) zajedno s obrazloženjem.

Prema gore navedenom pružanje je informacija prilikom pozivanja na pravo besplatno. Ako je pravo na koje se poziva očigledno neopravdano ili neprimjereno, Društvo od uključene osobe može zatražiti primjerenu naknadu, odnosno odbiti djelovati u vezi s pravom na koje se poziva.

9.7 Društvo izjavljuje u skladu s odredbom § 7 Zakona o zaštiti osobnih podataka da će osobne podatke dobivati isključivo u svrhe navedene pod točkom 9.1 i 9.2 ovih uvjeta i obrađivati samo na način koji odgovara svrsi u koju su dobiveni.

9.8 Društvo izjavljuje u skladu s odredbom § 6 Zakona o zaštiti osobnih podataka da će osobne podatke obrađivati samo na zakonit način, u skladu s dobrim običajima kako ne bi došlo do kršenja temeljnih prava uključene osobe i djelovati na način koji nije u suprotnosti sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka niti s ostalim opće obvezujućim pravnim propisom i da ih neće zanemarivati.

9.9 Obrada vaših osobnih podataka izvan Društva.

Nakon što Društvu pružite svoje osobne podatke, iste potom mogu obrađivati društva:

Allit, s.r.o.

Sjedište: Námestie sv. Františka 18B, Bratislava 841 04

MB: 36 723 134 upisano u Trgovačkom registru Općinskog suda Bratislava I, odjel Sro, uložak br. 44009/B

TNT Express Worldwide spol. s r.o.

Sjedište: Pri starom letisku 14, Bratislava 36 830 06

MB: 31 351 603 upisano u Trgovačkom registru Općinskog suda Bratislava I, odjel Sro, uložak br. 5165/B

Slovenská pošta, a.s.

Sjedište: Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica

MB: 36631124 upisano u Trgovačkom registru Općinskog suda Banská Bystrica, odjel Sa, uložak br. 803/S

Orchid Sphere s.r.o.

Sjedište: Šancová 3570/49, Bratislava – gradska četvrt Nové Mesto 831 04

MB: 50 051 521 upisano u Trgovačkom registru Općinskog suda Bratislava I, odjel Sro, uložak br. 107494/B

Heureka Shopping s.r.o

Sjedište: Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín, Češka Republika,

MB: 023 87 727, oznaka spisa C 218977, koja se vodi na Gradskom sudu u Pragu

engerau labs s.r.o.

Sjedište: Staré Grunty 18 841 04 Bratislava – gradska četvrt Karlova Ves

MB: 51 247 941 upisano u Trgovačkom registru Općinskog suda Bratislava I, odjel Sro, uložak br. 124651/B