Autorska prava

Sve informacije i fotografije koje na internetskoj stranici Medeigracke.hr objavi društvo Katkyn, s.r.o., Račianska 88 B, 831 02 Bratislava, Slovačka Republika zaštićene su zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima

Proizvodi koji se nalaze na web-stranici www.medeigracke.hr, informacije o njima i njihova prezentacija mogu biti zaštićeni ostalim pravima povezanih osoba. Nazivi i oznake proizvoda, usluga, tvrtki i društava mogu biti registrirani zaštitni znakovi odgovarajućih vlasnika.

Bilo koji dio internetske stranice www.medeigracke.hr (osobito opisi, slike ili ostali dokumentirani dijelovi proizvoda koji se prodaju, opis kupnje i podjela kategorija, proizvoda, povezanih proizvoda i parametara) ne smije se elektronički ili mehanički kopirati i objaviti bez prethodnog pismenog odobrenja nositelja autorskih prava.

Upozoravamo da su informacije na stranici www.medeigracke.hr djelomično preuzete od trećih strana, mogu sadržavati objektivne i tehničke nepreciznosti ili tipografske pogreške te se mogu aktualizirati bez prethodnog upozorenja. Upravitelj može bilo kada bez prethodnog upozorenja promijeniti proizvode i usluge opisane na svojim stranicama i ne jamči objektivnu ispravnost njihova sadržaja.

Upravitelj ne odgovara za izravnu, neizravnu, izvanrednu ili drugu posljedičnu štetu koju može uzrokovati korištenje informacija iz njegovih vlastitih ili drugih internetskih stranica, uključujući (ali ne isključivo) izmaklu dobit, troškove, prekid djelatnosti i ostale štete koje mogu nastati drugoj strani.

Upravitelj ne pruža nikakvo jamstvo, osim jamstava koja proizlaze iz zakona i jamstava koja iznad okvira zakona pružaju dobavljači proizvoda i pružatelji usluga koje se nude na stranici www.medeigracke.hr, ako je to kod takvih proizvoda i usluga izričito navedeno.