Vodna igra krtko Mole Hole AquaPlay tako s 4 metarskim vodotokom, izuzetno stabilna od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Vodena igra Krtko AquaPlay je vrhunska vrtna igračka koja će razveseliti dječake i djevojčice od 2 godine. Veseli krtko koji viri iz zemlje izrađen je u sivoj boji, a zahvaljujući vodnom mlazu pripremit će djeci osvježavajuće iskustvo tijekom vrućih ljetnih dana. Nakon što se vodena igračka spoji na običnu vrtnu crijevu, krtkova žuta kapa može letjeti do visine od 4 metra, ovisno o pritisku vode. Kapa može raspršiti mlaz vode u sve smjerove, pružajući djeci u blizini ugodan i hladan odmor. Otporna vodena igračka izrađena je od prvoklasnih plastičnih materijala i odlikuje se visokom stabilnošću.

Vodena igra s likom krtka ima površinu zaštićenu UV filtrom koji štiti boje od blijedenja, tako da će dugo zadržati svoj lijep izgled. Vodena igra ukrasit će i uljepšati svaki dvorište i vrt. Postat će svakodnevni pratitelj djece koja će se s njom zabaviti i istovremeno se osvježiti, a ovaj će doživljaj cijeniti i roditelji. Vodena igračka trajat će u vašoj obitelji godinama, a može se koristiti i za ljetna slavlja, druženja, možete je ponijeti na izlete, jednostavno bilo gdje gdje je možete spojiti na vrtno crijevo. Vodeni Krtko s priključkom na vodu ima dimenzije 45*45*45 cm, crijevo nije uključeno u pakiranje.

AquaPlay je marka koja se proizvodi u Njemačkoj od zdravstveno neškodljive, reciklirajuće plastike. Njezin dizajn je osmišljen u Švedskoj. AquaPlay je originalni vodeni sustav za igru koji potječe iz Švedske. Još od 1977. godine djeca različite dobi vole zabavne igre u vodi s vodenim sustavom AquaPlay. Ovu igračku cijene i roditelji i odgajatelji jer predstavlja vrijednu, visokokvalitetnu i edukativnu igru s vodom.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Germany
Dimenzije26*26*29 cm
Ukupna visina29 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,1 kg
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.