Elektronička trgovina s kolicima Supermarket Smoby vaga s funkcionalnom blagajnom i skenerom 42 dodatka

Opis proizvoda

Elektronička trgovina Supermarket, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izuzetan izbor poklona za svu djecu od 3. godine starosti. Supermarket je proizveden u prekrasnim nijansama sive, zelene, bijele i crvene boje s kojima će obogatiti svaku dječju sobu. Trgovina raspolaže blagajnom s funkcionalnim kalkulatorom, mehaničkom vagom za vaganje robe, terminalom za plaćanje, satom, mikrofonom i elektroničkim skenerom robe, koji pritiskom na gumb svijetli i ispušta zvukove. Mala je replika pravog supermarketa s brojnim proizvodima, koje djeca mogu posložiti na police i u kutije. 

Cijenu robe djeca mogu izračunati na kalkulatoru te će im se prikazati na ekranu. U trgovini možete plaćati kreditnom karticom uz pomoć terminala za plaćanje, iz kojeg kasnije dobijete račun s iznosom kupljene robe. Kovanice i novčanice imaju svoje mjesto u integriranoj blagajni na blagajničkom pultu. Igrom trgovine djeca se upoznavaju s principom računanja i razumijevanja vrijednosti novca. Prilikom kupovine djeca robu mogu staviti u kolica za kupovinu na kotačićima kao u pravoj trgovini, jer u kolica moraju umetnuti kovanicu. U dječjoj trgovini nalazi se 42 dodatka, među kojima su kutije s tjesteninom, voće, povrće, kolači, pića, kovanice i novčanice. Da li je trgovina otvorena ili zatvorena, kupce će obavijestiti natpis pored sata, otvoreno/zatvoreno (na engleskom i francuskom jeziku), koji će djeca postaviti prema željenom radnom vremenu. 

Dimenzije trgovine iznose 70*60*90 cm, ukupna visina iznosi 90 cm. Elektronički modul radi na 1 bateriju tipa LR54 (dio paketa) i 2 baterije LR03/AAA, koje nisu priložene u setu. Trgovina je primjerena i za igru više djece zajedno, prijatelja te braće i sestara. Prilikom igre djeca razvijaju komunikacijske i jezične vještina, uče logično zaključivati te otkrivaju vrijednost novca. Za vrijeme igre s dodacima djeca poboljšavaju svoju finu motoriku i spretnost pokreta. Igrati će se trgovca i kupca, približiti svijetu odraslih i pridobiti osjećaj za odgovornost. Jednako tako će se u njima probuditi kreativnost i mašta. 

Francuski Smoby već dugi niz godina djeci donose prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije60*60*90 cm
Ukupna visina90 cm
Dimenzije pakiranja50*24*70 cm
Ukupna dužina70 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,72 kg
BilješkaBattery: 1 x LR54/AG10 included and 2 x LR03 not included
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.