Trampolina Elegant Premium Ground Sports Exit Toys prizemna 244*427 cm zelena

Opis proizvoda

Trampolina Elegant Premium Ground Sports od nizozemske marke Exit Toys je kompaktna trampolina s dimenzijama 244*427 cm, ispod koje je potrebno iskopati jamu i smjestiti je bilo gdje u vašem vrtu. Oko površine za skakanje nalazi se zaštitni madrac, opremljen mrežom koja sprječava da se stopalo zaglavi u prostor s oprugama. Ovu prvoklasnu trampolinu će cijeniti i odrasli i djeca od 14 godina, koji će na njoj isprobati svoju kondiciju.

Za udobno skakanje brine se 76 obostranih koničnih opruga duljine 21,6 cm, zahvaljujući kojima ćete ostati u zraku duže vrijeme i naučiti više akrobatskih trikova. Stabilna trampolina je opremljena čvrstim i otpornim okvirom, koji je pocinčan i obrađen tehnologijom u prahu, zbog čega odlično odolijeva nepovoljnim vremenskim utjecajima i koroziji. Stilski dizajnirana trampolina u zelenoj boji postat će ukrasom svakog vrta, stoji na 4 stabilne noge.

Trampolina omogućuje udobno skakanje i za početnike koji postupno poboljšavaju svoje sposobnosti, vježbaju mišiće na rukama i nogama, uče procjenjivati udaljenosti i snagu odraza. Visina trampoline je 20 cm, njezine ukupne dimenzije su 244*427 cm, teži 113 kg. Preporučena maksimalna nosivost trampoline je 120 kg. Površina za skakanje ima dimenzije 185*367 cm.

Nizozemska marka Exit Toys već dugi niz godina donosi djeci i odraslima prvoklasne vanjske igračke. Proizvodi Exit Toys zadovoljavaju i najstrožije kriterije kvalitete i standarde Europske unije, te su nositelji certifikata TÜV, CE, GS, EN71. Trampoline se ističu originalnim nizozemskim izgledom i najvišom kvalitetom, izdržat će u vašem vrtu dugi niz godina i pružiti zabavu cijeloj obitelji!


Ovaj proizvod nije moguće vratiti iz higijenskih razloga, ukoliko je izvađen iz zaštitne ambalaže.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 14 godina
Dimenzije244*427 cm
Ukupna visina20 cm
Težina113 kg
Nosivost120 kg
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.