Trampolina Elegant Ground Sports Black Exit Toys prizemna okrugla 427 cm priemer crna ET09001400

Opis proizvoda

Trampolin Elegant Ground Sports od nizozemske marke Exit Toys je kompaktna okrugla trampolina s promjerom 427 cm, ispod koje je potrebno iskopati jamu i smjestiti je bilo gdje u vašem vrtu. Oko površine za skakanje nalazi se zaštitni madrac, opremljen mrežom koja sprječava da se stopalo zaglavi u prostor s oprugama prilikom skakanja. Ovu prvoklasnu trampolinu će cijeniti i odrasli i djeca od 14 godina, koji će na njoj isprobati svoju kondiciju.

Za udobno skakanje brine 96 obostranih koničnih opruga duljine 17,7 cm, zahvaljujući kojima ćete ostati u zraku duže vrijeme i naučiti više akrobatskih trikova. Stabilna trampolina je opremljena čvrstim i otpornim okvirom, koji je pocinčan i obrađen praškastom tehnologijom, zbog čega odlično odolijeva nepovoljnim vremenskim uvjetima i koroziji. Stilski crna trampolina postat će ukras svakog vrta, stoji na 4 stabilne noge.

Trampolina omogućuje udobno skakanje i za početnike, koji postupno poboljšavaju svoje sposobnosti, treniraju mišiće na rukama i nogama, uče procjenjivati udaljenosti i snagu odskoka. Visina trampoline je 20 cm, njezin ukupni promjer iznosi 427 cm, teži 78 kg. Preporučena maksimalna nosivost trampoline je 130 kg. Površina za skakanje ima promjer 375 cm.

Nizozemska marka Exit Toys već dugi niz godina donosi djeci i odraslima prvoklasne vanjske igračke. Proizvodi Exit Toys zadovoljavaju i najstrože kriterije kvalitete i norme Europske unije, te su nositelji certifikata TÜV, CE, GS, EN71. Trampoline se ističu originalnim nizozemskim izgledom i najvišom kvalitetom, izdržat će u vašem vrtu dugi niz godina i pružiti zabavu cijeloj obitelji!


Ovaj proizvod nije moguće vratiti iz higijenskih razloga, ako je izvađen iz zaštitne ambalaže.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 14 godina
Težina78 kg
Nosivost130 kg
Promjer427 cm
Bojacrna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.