Trampolin sa zaštitnom mrežom Dynamic Groundlevel Black Exit Toys prizemni 305 cm promjer crni

Opis proizvoda

Trampolin sa zaštitnom mrežom Dynamic Groundlevel, nizozemske marke Exit Toys, vrhunski je trampolin promjera 305 cm, koji se ugrađuje na tlo, s njim će se zabavljati odrasli i djeca od 3. godine starosti. Kvalitetan i robustan trampolin sadrži i sigurnosnu mrežu, zato ćete na njemu moći skakati bez ikakvih briga. Opremljen je sa 64 obostrane stožaste opruge dužine 25 cm, koje omogućavaju bolji i viši odskok, što znači da ćete biti duže u zraku i možete isprobati mnogo novih trikova te se za to vrijeme izuzetno zabavljati.

Trampolin omogućava udobno skakanje i za najmlađu djecu koja postepeno poboljšavaju svoju spretnost, jačaju mišiće ruku i nogu, uče procjenjivati udaljenost i snagu skoka. Trampolin je opremljen izuzetno stabilnim okvirom promjera 4,2 cm, koji je pocinčan i obrađen tehnologijom praha, zahvaljujući čemu savršeno prkosi lošim vremenskim uvjetima i koroziji. Luksuzni crni izgled trampolina djeluje moderno i krasiti će svaki vrt, rub trampolin, rub trampolina je u istoj razini kao i trava nakon postavljanja, tako da djeluje prirodno i u skladu sa svojim okolišem.

Za vrijeme skakanja na trampolinu važna je i napeta zaštitna mreža, koja je za veću sigurnost na ulazu prekrivena, jednako tako su i stepenice prekrivene zaštitnom pjenom. Među sigurnosne elemente spada i zaštitni jastuk na oprugama, koji sprječava propadanje stopala u prostor između opruga. Visina trampolina iznosi 183 cm, njegov promjer zajedno sa zaštitnom mrežom iznosi 329 cm, teži 107 kg. Preporučena nosivost trampolina je 130 kg, ali trampolin je testiran na ukupnu nosivost od 650 kg. Površina za skakanje promjera je 215 cm.

Nizozemska marka Exit Toys već dugi niz godina djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za van. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije te imaju TÜV, CE i EN71 certifikate. Trampolini se mogu pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i najvišom kvalitetom, na vašem vrtu trajati će dugi niz godina i pobrinuti se za zabavu za cijelu obitelj.


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije305*183 cm
Ukupna visina183 cm
Težina107 kg
Nosivost130 kg
Promjer305 cm
Bojacrna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.