Torba za previjanje za kolica Paris Beaba Terracotta s dodacima narančasta

Opis proizvoda

Uživajte u svim dražima majčinstva i to u stilu, zahvaljujući prestižnoj francuskoj marki Beaba. Donosimo vam torbu za previjanje za kolica, iz kolekcije Paris, koja predstavlja idealno pomagalo za sve šetnje i izlete s kolicima. Torba za kolica Paris Beaba ima više pretinaca koji vam omogućavaju da u nju pospremite sva pomagala za vašu bebu, a također i vlastite potrepštine. Integrirane trake na torbi za previjanje primjerene su za sve vrste kolica, zato se ne morate brinuti o kompatibilnosti ove moderne torbe za previjanje i vaših kolica. Jedinstveni francuski dizajn osigurati će vam poglede divljenja iz okoline, a vi ćete se osjećati kao modna ikona čak i za vrijeme majčinstva. 

Torba za kolica praktična je na više načina, o čemu govore njena moderna narančasta boja, izotermički pretinac za hranu i uklonjiva podloga za previjanje. Sada više ne morate nositi velike i nespretne podloge za previjanje, dovoljna je samo jedna praktična podloga koju ćete moći uvijek imati pri ruci. U unutrašnjosti torbe otkriti ćete praktičan razmještaj, zahvaljujući čemu ćete sve bebine potrepštine naći svoje mjesto. Sedam praktičnih pretinaca, vanjski pretinac za manje predmete i ukupna zapremnina od 16 litara pobrinut će se za savršenu organizaciju vaše torbe za previjanje Paris Beaba. Proizvedena je od pamuka i poliestera, unutrašnjost torbe ima posebnu vodonepropusnu zaštitu. Dio torbe za previjanje su i uklonjiva traka za rame te traka za vješanje na kolica. Torbu Beaba možete nositi i u ruci kao bezvremensku ručnu torbicu. 

Prestižna francuska marka Beaba sa svojim proizvodima oduševljava obitelji s djecom još od 1989. godine. Patentirani sustav proizvoda Beaba u kućanstva donosi divne i kvalitetne proizvode koji ispunjavaju najviše kriterije kvalitete. Široki izbor proizvoda marke Beaba nagrađuju i roditelji i stručne komisije. Značajni proizvodi Beaba rezultat su zajedničkog rada spretnih dizajnera, kojima je jedini cilj zadovoljiti potrebe zahtjevnih roditelja. 

Karakteristike 

  • torba za previjanje za kolica 
  • kolekcija Paris 
  • puno prostora za pohranu 
  • sedam elastičnih pretinaca 
  • sadrži podlogu za previjanje 
  • moderan dizajn torbe 
  • pranje na nižim okretajima centrifuge 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije36*16*26 cm
Volumen L16 l
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.