Tobogan Potraga za Dorom Smoby Toboggan XS s vodom dužine 90 cm od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Tobogan Smoby Toboggan XS prekrasna je dječja igračka koja dolazi iz radionice francuskog proizvođača Smoby. Animirani film Finding Dory (Potraga za Dorom) uistinu je slatka pustolovina zaboravljive ribice Dore, koju obožavaju djeca diljem svijeta. Upoznati su ju u animiranom filmu Potraga za NemomTobogan sa sličicama iz ovog animiranog filma zato je posebno atraktivan za svu najmlađu djecu. Dužina klizne površine tobogana iznosi 90 cm. Primjeren je za djecu već od 2. godine starosti. Zanimljivost tobogana Finding Dory je otvor za vodu, na koji možete spojiti vrtno crijevo i po toboganu će teći voda, kao na vodenom toboganu. Koje dijete se ne želi spuštati po vodenom toboganu? Smoby vam nudi tobogan koji omogućava zabavnu ljetnu aktivnost. Djeca se po njemu mogu spuštati i direktno u bazen. 

Sastavljanje tobogana vrlo je jednostavno, jednostavno se rastavlja i sastavlja. Manjih je dimenzija, zato ne zauzima puno prostora, možete ga smjestiti i u prtljažnik automobila i odvesti sa sobom na izlet na more. Jednako tako će lijepo doći do izražaja u dječjoj sobi. Karakteristika dječjeg tobogana Smoby je sigurnost i ergonomski oblik, kako bi spuštanje po njemu bilo još udobnije. Sigurnost povećavaju protuklizni dodaci na stepenicama. Djeca se po njima mogu penjati i s bosim i mokrim nožicama, zato se ne morate brinuti o riziku proklizavanja. Nosivost tobogana iznosi 20 kg. Još jedna izuzetna karakteristika tobogana je UV filter, koji štiti plastiku od sunčevih zraka. Upravo zbog UV filtera vaš će tobogan Toboggan XS ostati prekrasan i živih boja godinama. 

Visina stepenica tobogana iznosi 75 cm. Širina iznosi 50 cm, a dužina od ljestve do kraja tobogana iznosi 125 cm. Dužina klizne površine iznosi 38 cm. Plastična površina tobogana ugodna je i baršunasta na dodir. Rubovi tobogana su zaobljeni, kako bi djeca bila sigurna. Smoby je ugledni francuski proizvođač, koji se godinama može pohvaliti s izradom kvalitetnih i originalnih plastičnih igračaka. Igračke Smoby ispunjavaju i najstrože europske kriterije. Tobogan Potraga za Dorom izdržljiv je i izuzetno kvalitetan i osvojiti će baš svako dijete. Ovo je jedna od najomiljenijih vrtnih igračaka i modernog je bajkovitog dizajna. 

Karakteristike 

  • originalan bajkoviti dizajn 
  • motiv Potrage za Dorom 
  • živa plavo-narančasta boja 
  • spajanjem na vodu pretvara se u vodeni tobogan 
  • dužina klizne površine iznosi 90 cm, a širina 38 cm 
  • nosivost 20 kg 
  • primjeren od 2. godine starosti 
  • anti UV filter štiti boje od blijeđenja 
  • kompaktne dimenzije 
  • od baršunasto nježne plastike 
  • zbog dimenzije je primjeren i za dječju sobu 
  • kvalitetan francuski proizvod 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije90*125*75 cm
Ukupna visina75 cm
Dimenzije pakiranja120*100*180 cm
Ukupna dužina125 cm
Dužina klizne plohe90 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,60 kg
Nosivost20 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.