Toaletna voda za najmlađe Scented Water Kaloo Blue 50 ml plavi medvjed od 3 mjeseca

Opis proizvoda

Toaletna voda Scented Water, francuskog proizvođača Kaloo, izuzetan je poklon bebe već od 3. mjeseca starosti nadalje. Mirisna toaletna voda bez dodanog alkohola klinički je testirana, s obzirom na maksimalnu sigurnost i zaštitu djece. Koristi se kao dječji miris, miris za odjeću i sobu. Očaravajuća bočica s plišanim čepom u obliku medvjedića primjerena je i kao dekorativni dodatak, uz pomoć kojeg ćete moći pripovijedati dogodovštine o šumskim životinjama. Sadržaj bočice iznosi 50 ml i zapakirana je u prekrasnu kutijicu, s kojom ćete oduševiti svoje najdraže za bilo koju prigodu.

Roditelji će zajedno s djecom biti oduševljeni s laganim mirisom bergama, koji će izvrsno mirisati. Izvrsna toaletna voda stvoriti će mirisnu, a također i ugodnu atmosferu, punu veselja i zabave. Originalna toaletna voda ispunjava najviše kriterije kvalitete i standarde, primjerena je za najmlađu djecu. Čep u obliku plišanog medvjedića ugodno je mekan i nježan za dječju kožu. Okrugla bočica s toaletnom vodom proizvedena je od kvalitetnog stakla.

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine jedinstvenog dizajna. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i izdržljivost. Kaloo pazi na potrebe i želje najmlađe djece, koja se zahvaljujući Kaloo plišanim igračkama osjećaju mirno i sigurno. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 3 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije pakiranja6*6*10 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Volumen L50 ml
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.