Termo torba za hranu Isothermal Lunch Bag Beaba Frosty Green zelena

Opis proizvoda

Lagana, velika i prvenstveno moderna termo torba beaba pobrinuti će se za primjerenu temperaturu hrane za vašu djecu, uvijek i posvuda. Termo torba francuske marke Beaba dolazi vam u modernoj zelenoj boji i na putovanju će zaštititi i velike porcije sviježe pripremljene hrane. Termo torba za suđe i bočice kao stvorena je za pohranu tople ili hladne hrane, prvenstveno ćete ju koristiti na putovanjima te u šetnjama s djecom i kolicima. U termo torbu, koju će prolaznici brzo zamijeniti za ručnu torbicu, sigurno ćete spremiti suđe za hranu Beaba ili bilo koju bočicu s mlijekom i drugim pićem za djecu, a također i žličice i podbradak. 

Velikodušna zapremnina od 5 litara idealna je za pohranu veće količine hrane i svih dječjih potrepština. Termo torba Beaba Frosty Green jednako tako ima džepić na prednjoj strani za bitne stvari koje roditelji uvijek moraju imati sa sobom. Termo torba Beaba zatvara se patentnim zatvaračem i, zahvaljujući veličini od 23 cm, u nju možete udobno spremiti većinu suđa i bočica. Termo torba za suđe i bočice, marke Beaba, proizvedena je od nepropusne i izdržljive tkanine, koju možete čistiti vlažnom krpom. 

Omiljena francuska marka Beaba već od 1989. godine u kućanstva s malom djecom donosi inovativna kuhinjska pomagala i proizvode za njegu male djece. Dizajneri marke Beaba prilikom dizajna novih proizvoda posebno brinu o tome da novi proizvodi ispunjavaju najviše standarde kvalitete. Svi proizvodi za njegu djece su kvalitetni i istovremeno jednostavni za uporabu. Proizvode francuske marke Beaba hvale roditelji diljem svijeta, proizvodi Beaba godišnje su nagrađivani od strane stručnog žirija. 

Karakteristika

  • termo torbica za suđe i bočice Beaba 
  • zapremnina 5 litara 
  • veličina 23 cm 
  • primjereno za putovanja 
  • novi, još ljepši dizajn 
  • visoka francuska kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije25*14,5*21,5 cm
Ukupna visina23 cm
Dimenzije pakiranja25*14,5*21,5 cm
Težina185 g
Volumen L5 l
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.