Prenosivi tekstilni krevetić Carry Bed Coral Mon Premier Poupon Bébé Corolle za lutku visine 30 cm od 18 mjes

Opis proizvoda

Divan prenosivi krevetić Carry Bed Coral Mon Premier Poupon Bébé iz radionice francuske marke Corolle svim lutkama donijeti će neometane snove i izvan doma. Krevetić od kvalitetno prvoklasnog materijala, divnog francuskog dizajna izrađen je za Corolle lutke veličine 30 cm. Ovaj jedinstveni dodatak za njegu lutke razveseliti će svu djecu od 18. mjeseca starosti, koja se vole igrati s lutkama jer će im donijeti divne trenutke pune nezaboravnih doživljaja. Prenosivi krevetić s ljupkim uzorkom, svjetlo ružičaste boje, dorađen je do najsitnijeg detalja i na prvi pogled izgleda kao pravi putni krevetić, za pravu bebu. Zahvaljujući prenosivom krevetiću djeca mogu ići na izlet s lutkom čak i dok slatko spava.

Ovaj krevetić za lutku Mon Premier Poupon od ugodnog materijala ima dvije praktične ručke, zahvaljujući kojima ga možete ponijeti bilo gdje. Svjetlo ružičasti pokrivač, koji štiti lutku i istovremeno služi kao dekica, možete jednostavno skinuti uz pomoć pričvršćivanja na čičak. Djeca lutku mogu jednostavno uzeti iz krevetića ili ju u njega položiti. Prenosivi krevetić Corolle, koji je istovremeno i izvrstan dodatak svake sobe, pomaže pri razvoju mašte i komunikacijskih vještina. Igra zanimanja u ranoj dobi važna je jer djeca na taj način, između ostalog, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje radnje. Zahvaljujući velikoj količini dodataka Corolle djeca svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, a sve to u društvu najljepših i najboljih igračaka. Krevetić od tkanine Corolle možete ručno prati pri najviše 40 °C samo uz uporabu nježnog tekućeg deterdženta.

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • prenosivi krevetić za lutku
  • od kvalitetne tkanine
  • od 18. mjeseca
  • za lutku veličine 30 cm
  • detalji prilagođeni dobi djeteta
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije12*30*17 cm
Dimenzije pakiranja12*24*40 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,03 kg
Bojaružičasta
Pogodno za lutku30 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.