Dječja stolica KidChair Smoby zelena/plava/crvena s UV filtrom nosivosti 50 kg, od 18 mjeseci

Opis proizvoda

Kvalitetna i izdržljiva stolica KidChair Smoby proizvedena je s najmodernijom tehnologijom Blow Molding, koja jamči da će djeci služiti dugi niz godina. Dostupna je u 3 boje - u zelenojplavojcrvenoj i predstavlja izvrstan poklon za svu djecu od 18. mjeseca starosti. Dječake i djevojčice oduševiti će ugodni i istovremeno čvrsti materijali od kojih su izrađene. Boje na dječjim stolicama očuvati će svoj izgled i nakon više godina, zahvaljujući anti UV filteru, koji će ih zaštititi od sunčevih zraka. Djeca će ih koristiti u unutarnjim i vanjskim prostorima, mogu ih koristiti kroz cijelu godinu. Visina sjedalice na stolici iznosi 27 cm.

Stolice stoje na 4 čvrste noge, koje omogućavaju stabilnost za vrijeme dječjih igara. Svi rubovi na stolici su zaobljeni i ugodni na dodir, djeca će ih moći bez poteškoća moći pomicati. Savršeno su prilagođene dječjim potrebama, koristiti će ih i za čajanke, piknike na vrtu i razne susrete s prijateljima te braćom i sestrama. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju izražavanjemaštu. Ukupna nosivost stolice iznosi 50 kg, visina je 50 cm. Cijena se odnosi na jednu stolicu, prilikom narudžbe upišite odabranu boju u "Napomene".

Francuski proizvođač Smoby proizvodi originalne, sigurne i kvalitetne dječje igračke od baršunasto nježne plastike. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme zabavnih igara ostala sigurna od ozljeda. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije33*33*50 cm
Ukupna visina50 cm
Dimenzije pakiranja42*20*33 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,3 kg
Nosivost50 kg
Bilješka1 pcs
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.