Stanica za punjenje i napajanje svih odbijača Bobby Car Service Station BIG obojstranná s rampou od 18 mes obojstranná s rampou od 18 mes

Opis proizvoda

Stanica za punjenje i punjenje svih odbijača tipa Bobby Car (Classic, Neo i Next) od njemačkog proizvođača BIG predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice od 18 mjeseci. Multifunkcionalna stanica nudi djeci različite mogućnosti za dopunjavanje goriva u odbijaču - s jedne strane nalazi se klasična plava platforma za punjenje benzina ili dizela, s druge strane nalazi se zelena platforma namijenjena za električno punjenje odbijača. Servisna stanica je opremljena rampama za ulazak autića, ima crijeva za punjenje koja se mogu priključiti na konektore na stražnjoj strani odbijača.

Punionica za odbijače predstavlja sjajan dodatak za male vozače, koji će im pružiti još realističnije doživljaje tijekom vožnje. Mogućnost punjenja ili punjenja odbijača prije sljedeće vožnje u potpunosti podržava razvoj dječje mašte i kreativnosti, istovremeno dječaci i djevojčice razvijaju finu motoriku. Stanica je opremljena i praktičnim tipkama za provjeru tlaka u gumama, oznakama goriva s cijenama i različitim simbolima. Vozači se mogu osloniti i na montažni ključ, s kojim mogu provjeriti jesu li kotači na odbijaču pravilno zategnuti. Djeca će koristiti punionicu za igru u zatvorenom i na otvorenom, izrađena je od prvoklasne plastike, odlikuje se visokom robusnošću i čvrstoćom.

Natječajni vlak BIG je testiran od strane njemačke kontrolne organizacije TÜV Rheinland u skladu s strogim sigurnosnim standardima GS. Njemački brend BIG je proizvođač vrhunskih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logo brenda BIG je bivolj, koji predstavlja snagu, otpornost i robusnost - upravo su to karakteristični elementi ovog brenda. Brend BIG se temelji na sigurnosti svojih proizvoda, korišteni materijali su ne samo kvalitetni, već i zdravstveno sigurni.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije pakiranja40*26*71 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.