Šmyklište ekološko s vodopadom i sjedećim mjestom za košarkaše Tobogan XL Slide Green Smoby 230 cm klizna površina

Opis proizvoda

Ekološki tobogan s vodotokom Toboggan XL Slide Green francuskog proizvođača Smoby oduševit će dječake i djevojčice već od 3 godine. Izuzetno čvrsta konstrukcija tobogana je stabilna i može podnijeti težinu do 50 kg, a površina za klizanje je dugačka čak 2,3 metra. Napravljen je od čvrste i otporne plastike koja je mekana na dodir, a također ima glatke i zaobljene rubove. Sigurnost dječjeg tobogana jamče masivne ručke i protuklizne stepenice izrađene tehnologijom Blow Moulding, zbog čega su izuzetno čvrste i stabilne. Tobogan se može spojiti na vodu, što omogućuje djeci da ga koriste i kao tobogan, koji će im pružiti osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana.

Košarkaška košarkaška omogućit će dječacima i djevojčicama da se igraju košarke, treniraju koordinaciju ruke i oka, razvijaju svoj sportski talent i poboljšavaju kondiciju. Glavna prednost košarkaškog koša s fiksirnim setom je mogućnost različitih pričvršćivanja - može se pričvrstiti na tobogan s različitih strana, kao i na klasični zid. Promjer košarkaškog koša je 27 cm, lopta nije uključena u pakiranje. Djeca će također biti oduševljena vodenom igrom, koja se može postaviti ispod tobogana ili slobodno staviti u vrt. Vodena igra se može spojiti na vrt crijevo, a nakon spajanja na vrt crijevo može stvoriti efekt vodenog tunela. Podesiva visina mlaznica omogućit će podešavanje jačine protoka vode ovisno o pritisku vode.

Nakon svake igre u vrtu, djeca će se odlično opustiti uz vrtne namještaj, u kojem se nalazi plavi stol i 2 stolice KidChair. Zelena i žuta stolica opremljene su udobnim naslonima za ruke i mogu podnijeti težinu do 50 kg. Vrtne namještaj je otporan, ističe se visokom stabilnošću i pogodan je i za unutarnju upotrebu. Visina sjedala stolice je 27 cm, a ukupna visina joj je 50 cm. Zahvaljujući UV filteru, tobogan će zadržati svoje lijepe boje i nakon godina te je opremljen ergonomskom površinom za klizanje. Pri njegovoj ekološkoj proizvodnji koristilo se čak 70% recikliranog materijala, što je značajno doprinijelo zaštiti okoliša.

Renomirani francuski proizvođač Smoby već desetljećima donosi djeci prvoklasne igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki na dječjim rukama, mekan na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju, te privlače svako dijete. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled.

Značajke

  • ekološki tobogan (koristi se 70% recikliranog materijala)
  • nakon spajanja na vodu pretvara se u dječji tobogan (vrtno crijevo nije uključeno u pakiranje)
  • duljina površine za klizanje do 230 cm
  • maksimalna nosivost do 50 kg
  • pogodno za djecu od 3 godine
  • dimenzije stola su 76*52*45 cm
  • dimenzije stolice su 33*33*50 cm (visina sjedala 27 cm)
  • UV filter štiti boje od blijedenja
  • živopisne boje koje potiču dječju maštu
  • izrađeno od mekane i otporne plastike
  • pogodno za svaki vrt ili dvorište
  • kvalitetan francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije237*112*142 cm
Ukupna visina142 cm
Dimenzije pakiranja187*33*60 cm
Dužina klizne plohe230 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.