Šmykľavka ekološka s vodotryskom i košem za košarku Toboggan XL Slide Green Smoby 230 cm klizna površina

Opis proizvoda

Ekološki tobogan s vodotokom Toboggan XL Slide Green od francuskog proizvođača Smoby očarat će dječake i djevojčice već od 3 godine. Izuzetno čvrsta konstrukcija tobogana je stabilna i može nositi do 50 kg, a površina za klizanje je dugačka čak 2,3 metra. Izrađena je od čvrste i otporne plastike koja je mekana na dodir, te ima glatke i zaobljene rubove. Sigurnost dječjeg tobogana osiguravaju masivne ručke i protuklizne stepenice izrađene tehnologijom Blow Moulding, što ih čini izuzetno čvrstim i stabilnim. Tobogan se može spojiti na vodu, tako da ga djeca mogu koristiti i kao tobogan, što će im donijeti osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana.

Košarkaška košarkaška omogućit će dječacima i djevojčicama da se igraju košarku, treniraju koordinaciju ruke i oka, razvijaju svoj sportski talent i poboljšavaju kondiciju. Glavna prednost košarkaškog koša je mogućnost različitog pričvršćivanja - može se pričvrstiti na tobogan s bočne ili prednje strane. Dječji koš također možete pričvrstiti na klasični zid u bilo kojoj poziciji, lako ga prilagodite dobi i visini djeteta. Košarkaški koš je opremljen kompletom za pričvršćivanje, što omogućava jednostavnu montažu i demontažu. Dimenzije košarkaške konstrukcije s košem su 43*54*55 cm, a njegova ukupna visina je 54 cm. Promjer košarkaškog koša je 27 cm, lopta nije uključena u pakiranje.

Tobogan je opremljen udobnom ergonomskom površinom za klizanje, koju će djeca cijeniti tijekom svakodnevne igre. Površina tobogana je opremljena UV filtrom, koji štiti boje od blijedenja, tako da tobogan izgleda kao nov i nakon dugotrajne uporabe. Izrađen je u nježnim prirodnim bojama koje se savršeno uklapaju u svaki dvorište ili vrt i pomažu djeci razvijati maštu i kreativnost. Tobogan je izrađen na ekološki način, pri čemu se koristi do 70% recikliranog materijala, što značajno doprinosi zaštiti okoliša.

Renomirani francuski proizvođač Smoby već desetljećima donosi djeci visokokvalitetne igračke s originalnim dizajnom. Materijal za igračke Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki za dječje ruke, mekan na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i kreativnost, te privlače svako dijete. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled.

Značajke

  • ekološki tobogan (koristi se do 70% recikliranog materijala)
  • nakon spajanja na vodu pretvara se u dječji tobogan (vrtni crijevo nije uključeno u pakiranje)
  • duljina površine za klizanje do 230 cm
  • maksimalna nosivost 50 kg
  • pogodno za djecu od 3 godine
  • UV filter štiti boje od blijedenja
  • živopisne boje koje potiču dječju maštu
  • izrađen od mekane i otporne plastike
  • pogodno za svako dvorište ili vrt
  • kvalitetan francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije237*112*142 cm
Ukupna visina142 cm
Dimenzije pakiranja187*33*60 cm
Dužina klizne plohe230 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.