Vrećica za školske papuče i sportsku opremu City Bag Leopard Cherry Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn 40*36 cm

Opis proizvoda

Mamaaaa, gdje je moja sportska oprema? Jesi vidjela moje papuče? Na sva takva pitanja postoji jedan odgovor - vrećica za sportsku opremu i papuče City Bag Leopard Cherry. Vrećica s retro dizajnom osmišljena je prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece, papuče i školska oprema u njoj će biti posve sigurni. Nova vrećica City Bag Leopard Cherry iz radionice belgijske marke Jeune Premier vašeg će prvašića oduševiti već na prvi pogled. I rutinsko preobuvanje i presvlačenje za tjelesnu i zdravstvenu kulturu od sada će biti pravi doživljaj koji će uzburkati maštu.

Dizajn, sigurnost i materijali

Vrećica s uzorkom u motivu divlje prirode je, zahvaljujući svojoj niskoj težini od 0,3 kg, primjerena za djecu već od 24. mjeseca, jer leđa ne opterećuje prekomjernom težinom. Ne pritišće leđa i ne urezuje se u ramena jer ima mekane špagice, koje služe i za zatvaranje vrećice. Nova vrećica za školsku opremu i papuče Jeune Premier proizvedena je od kvalitetnog vodonepropusnog poliestera, koji je jednostavan za čišćenje. Lagana, ali izdržljiva tkanina dorađena je tako da odbija nečistoće. Vrećica je, zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi, nepropusna iznutra i izvana. 

Unutrašnjost i dizajn

Luksuzna vrećica Jeune Premier u motivu leoparda i trešanja izvana izgleda izvrsno, no nudi i puno toga s unutrašnje strane. U unutrašnjosti djeca će otkriti mnogo prostora, koji je dovoljan za papuče, sportsku opremu i također igračke te užinu za izlet. Sve potrepštine lijepo će pospremiti i zatvoriti uz pomoć špagica i vrećicu razigrano zabaciti na rame ili ju staviti na leđa. Dizajneri su uistinu mislili na sve, zato su vrećici dodali i praktične trake, za koje djeca mogu držati vrećicu i nositi ju u ruci ili ju objesiti na vješalicu.

Prostrana vrećica za sportsku opremu i papuče nepogrešiv je dio opreme svakog školarca. Upravo zato su se za njezin dizajn dizajneri Jeune Premier uistinu potrudili. I sami su roditelji i znaju da djeca u školu odlaze s veselje upravo kada mogu sa sobom ponijeti samo najljepše školske potrepštine. Zaboravite dosadne, jednobojne vrećice za papuče i školsku opremu koje ima skoro svaki školarac i zajedno s leopardom i trešnjama zaronite u svijet mašte i kreativnosti. Pri ručno osmišljenom dizajnu već se na prvi pogled zapažaju elementi originalnosti, koje nećete tako lako naći drugdje i pobrinuti će se za to da vaše dijete nikad ne zaboravi sportsku opremu kod kuće.

Karakteristike

  • vrećica za sportsku opremu i papuče
  • za djecu od 24. mjeseca
  • težina 0,295 kg
  • dimenzije 40*36 cm
  • ergonomski oblik
  • vodonepropusni materija, koji odbija nečistoće
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajnirano u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
Dimenzije40*36 cm
Težina0,295 kg
Set proizvodaNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.