Školska torba ruksak Backpack James Glazed Cherry Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn 42*30 cm

Opis proizvoda

Nova školska godina biti će slatka kao trešnje na ovoj torbi! Pažnja, školska torba Jeune Premier postati će nova školska torba vašeg djeteta i pratiti će ga u školi baš svaki dan. Vesela školska torba Backpack James Glazed Cherry Jeune Premier najmodernija je školska torba, osmišljena prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Novi ruksak Backpack James Glazed Cherry, iz radionice belgijske marke Jeune Premier, vašeg će prvašića oduševiti već na prvi pogled, također zahvaljujući uklonjivoj torbici oko struka sa šljokicama. Dovoljan je jedan pogled na ovu dizajnersku i bezvremensku torbu i djeca će se veseliti školi kao nikad do sada. 

Zdravlje i sigurnost

školska torba primarno je namijenjena djeci prvih razreda, no mogu ju nositi i predškolska djeca. Ruksak je, zahvaljujući svojoj prvoklasnoj izradi, primjeren za djecu od 8. godine starosti visine 98 do 158 cm. Prazan ruksak teži samo 0,8 kg i zato dječja leđa neće biti prekomjerno opterećena. Roditelji će kupovinom zasigurno cijeniti anatomski oblikovanu poleđinu s mekim oblogom i podstavljenim naramenicama, koje su tako udobne da djeca neće ni osjetiti torbu na leđima. 

Također nudi i mogućnost podešavanja naramenica, koje će se prilagoditi vašem školarcu i torba puna bilježnica ih neće povlačiti unatrag. To da su dizajneri marke Jeune Premier uistinu mislili na sve dokazuju i savršeno dorađeni detalji. Pretinci torbe zatvaraju se patentnim zatvaračem, tako da se djeca prije svakog školskog sata neće morati boriti s kompliciranim zatvaranjem, koje zapinje.

Materijali

Prvi školski dan odvijati će se u znamenju novih školskih kolega i učitelja, tako da ne smije nedostajati niti nova školska torba. Ruksak Jeune Premier proizveden je od kvalitetnog vodootpornog poliestera, koji podsjeća na kožu, zato je jednostavan za čišćenje. Lagana ali izdržljiva tkanina dorađena je tako da odbija nečistoće. Torba je, zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi nepropusna iznutra i izvana i zaštititi će udžbenike u slučaju da školarci zaborave kišobran.

Unutrašnjost

Školska torba Jeune Premier ne izgleda prekrasno samo izvana, već i iznutra. U unutrašnjosti torba će razotkriti zapremninu od 22,7 litara, tako da će prvašić u nju moći pospremiti sve što mu je potrebno za školu, može ju koristiti i za izlete. Ruksak je podijeljen na dva velika pretinca, koji djeci omogućavaju raspoređivanje pojedinih školskih pomagala. U njega će bez problema spremiti sve udžbenike i bilježnice i ostati će im dovoljno prostora za pernicu te, naravno, užinu. Veći je praktično razdijeljen tako da će školske potrepštine u ruksaku biti čvrsto pohranjene i organizirane, zahvaljujući čemu u torbi neće nastati kaos.

Dizajn

Dizajneri torbe Jeune Premier su se uistinu posvetili dizajnu. I sami su roditelji i dobro znaju da djeca u školu odlaze s veseljem nakon što na leđa stave torbu kojom su zadivljeni. Zaboravite na dosadne jednobojne školske torbe koje imaju skoro svi školarci te zajedno sa slatkim trešnjama zaronite u svijet mašte i kreativnosti. Spremanje prekrasne torbe Jeune Premier za slijedeći dan škole djeci će biti još ugodnije. Pri ručno izrađenom dizajnu ruksaka već na prvi pogled mogu zapaziti elementi originalnosti, koje ne možete tako lako pronaći drugdje.

Karakteristike

  • školska torba za djecu od 6. godine
  • primjerena za prve razrede osnovne škole
  • primjerena za visinu 98 - 158 cm
  • težina 800 grama
  • zapremnina 22,7 litara
  • dimenzije 42*30*18 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski oblik
  • vodonepropusni materijal koji odbija nečistoće
  • dva velika pretinca
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajnirana u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 8 godina
Dimenzije42*30*18 cm
Težina800 g
Set proizvodaNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.