Pernica Pencil Box Balloon Blast Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn 22*7 cm

Opis proizvoda

Zabavni lunapark otvara svoja vrata! Obavještavamo sve roditelje da će nova školska godina moći započeti samo s jedinstvenom pernicom Jeune Premier. Školska pernica Pencil Box Balloon Blast ima retro dizajn, ali je nastala nadahnuta najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novoj pernici Pencil Box Balloon Blast iz radionice luksuzne belgijske marke Jeune Premier ima dovoljno prostora za sve pisaće potrepštine vašeg školarca. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i bezvremensku pernicu i djeca će se veseliti školi kao nikad do sada. 

Nova pernica s uzorkom Jeune Premier proizvedena je od kvalitetnog vodonepropusnog poliestera, zato je jednostavna za čišćenje. Lagana, ali izdržljiva tkanina dorađena je tako da odbija nečistoće. Pernica je, zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi, nepropusna unutra i izvana. pernica s uzorkom veselih balona cijelu će školsku godinu lijepo krasiti školsku klupu vašeg školarca. 

Plava pernica Jeune Premier u motivu lunaparka izvana izgleda izvrsno, no nudi puno toga i iznutra. Zapremnina iznosi 1,4 litre, što djeci ne znači puno, no važno je da se u nju mogu smjestiti sve pisaće potrepštine djece školske dobi. Praktičan patentni zatvarač pobrinuti će se da djeca brzi jednostavno nađu sve bojice, olovke i flomastere. Ova pernica s jednim pretincem Jeune Premier nužan je dio opreme školarca. Upravo zato se dizajneri Jeune Premier uistinu potrudili oko njenog dizajna. 

I sami su roditelji te znaju da djeca u školu odlaze s veselje kada sa sobom mogu ponijeti samo najljepše školske potrepštine. Zaboravite na dosadne, jednobojne pernice, koje ima skoro svaki školarac i zajedno s veselim balonima zaronite u svijet mašte i kreativnosti. Pri ručno osmišljenom dizajnu već se na prvi pogled zapažaju elementi originalnosti, koje drugdje nećete tako lako naći i pobrinuti će se za to da pisanje prvih slova i brojeva bude zabavno.

Karakteristike

  • dizajnerska pernica Jeune Premier
  • za djecu od 24. mjeseca
  • pernica s jednim pretincem
  • težina 125 g
  • zapremnina 1,4 litara
  • dimenzije 22*7*9,5 cm
  • vodonepropusni materijal, koji odbija nečistoće
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajnirano u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
Dimenzije22*7*9,5 cm
Težina125 g
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.