Školska pernica Pencil Box Filled Pearly Swans Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn 20*7 cm

Opis proizvoda

Bajkovito labuđe jezero preselilo se na školske pernice. Obavještavamo sve roditelje da će nova školska godina moći započeti samo s jedinstvenom pernicom Jeune Premier. Školska pernica Pencil Box Filled Pearly Swans ima retro dizajn, ali nastala je nadahnuta najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novoj pernici Pencil Box Filled Pearly Swans iz radionice luksuzne belgijske marke Jeune Premier ima dovoljno prostora za sve pisaće potrepštine vašeg školarca, koje su istovremeno i dio pernice. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i bezvremensku pernicu i djeca će se veseliti školi kao nikad do sada. 

Nova svjetloružičasta pernica Jeune Premier proizvedena je od kvalitetnog vodonepropusnog poliestera, zato je jednostavna za čišćenje. Lagana, ali izdržljiva tkanina dorađena je tako da odbija nečistoće. Pernica je, zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi, nepropusna iznutra i izvana. Pernica s uzorkom šarenih labudova cijelu će školsku godinu lijepo krasiti školsku klupu vašeg školarca. Baš kao i svi proizvodi marke Jeune Premier, i pernica Pencil Box Filled je 100% veganska

Luksuzna pernica Jeune Premier u motivu bajkovitih labudova izvana izgleda izvrsno, no nudi puno toga i iznutra. Zapremnina iznosi 1,8 litara, što djeci ne znači puno, no važno je da će u nju moći smjestiti sve pisaće potrepštine. Pernica je u potpunosti napunjena pisaćim potrepštinama koje djeca svakodnevno koriste. Sadrži kemijsku olovku, olovke, gumicu, šiljilo, ravnalo, bojice, flomastere i škare. Praktični patentni zatvarač pobrinuti će se da djeca brzo i jednostavno nađu sve bojice, olovke i flomastere. Ova pernica s jednim pretincem Jeune Premier, s pisaćim potrepštinama, nužan je dio opreme svakog školarca. Upravo zato se dizajneri Jeune Premier uistinu potrudili oko njenog dizajna. 

I sami su roditelji te znaju da djeca u školu odlaze s veselje kada sa sobom mogu ponijeti samo najljepše školske potrepštine. Zaboravite na dosadne, jednobojne pernice, koje ima skoro svaki školarac i zajedno s prekrasnim labudovima na ružičastoj pozadini zaronite u svijet mašte i kreativnosti. Pri ručno osmišljenom dizajnu već se na prvi pogled zapažaju elementi originalnosti, koje drugdje nećete tako lako naći i pobrinuti će se za to da pisanje prvih slova i brojeva bude zabavno.

Karakteristike

  • dizajnerska pernica Jeune Premier
  • za djecu od 24. mjeseca
  • pernica s jednim pretincem 
  • sadrži pisaće potrepštine 
  • težina 0,48 kg
  • zapremnina 1,8 litara
  • dimenzije 20*7*13 cm 
  • vodonepropusni materijal, koji odbija nečistoće
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajnirano u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
Dimenzije7*20*13 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.