Set stol za djecu KidTable zeleni Smoby s dvama stolcima i vodena staza LockBox

Opis proizvoda

Zeleni stolić za djecu KidTable s dva taburea KidStool vodenom stazom LockBox predstavlja moderan vrtni set dodataka, s kojim će se zabavljati svi dječaci i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Set igračaka nudimo po sniženoj cijeni, tako da ćete kupovinom izuzetno uštedjeti. Set stolića i stolica francuske marke Smoby može se pohvaliti visokom izdržljivošću, kvalitetom i nježnom površinom, opremljenom anti UV filterom, zahvaljujući kojem će očuvati žive boje i nakon više godina uporabe. Vrtni set primjeren je za više djece, braća i sestre te prijatelji zabavljati će se na piknicima, možete ga koristiti i u unutrašnjim i vanjskim prostorima. Stol i stolice usklađeni su bojom i dizajnom i međusobno se upotpunjuju te će krasiti svaki vrt.

Stolić za djecu Kid Furniture Table Green Smoby zeleni s UV filterom od 18 mjes

Stol za djecu Kid Furniture Table Green moderan je i originalan vrtni dodatak, francuskog proizvođača Smoby, primjeren za svu djecu već od 18. mjeseca starosti. Stol je zeleno-bijele kombinacije boja i svoje žive boje očuvati će i nakon više godina uporabe, zahvaljujući anti UV filteru, koji će spriječiti blijeđenje boja. Za stolom može udobno sjediti čak 4 djece, koja mogu za njim uživati u obroku sa svojom braćom i sestrama te prijateljima na vrtu ili u unutarnjim prostorima. Izvrstan je dodatak za dječje kućice Smoby i drugi namještaj iz kolekcije Kid Furniture.

Stol je izrađen od prvoklasne plastike, njegove noge su proizvedene s posebnom tehnologijom Blow Molding koja igračkama Smoby daje najvišu čvrstoću i izdržljivost. Stol je stabilan, njegove robusne nožice prilagođene su i unutarnjim prostorima. Zaobljeni rubovi jamče djeci sigurnost, površina stola je nježna i baršunasta na dodir. Visina stola iznosi 45 cm, tako da će ga doseći čak i mala djeca. Dimenzije stola iznose 76*52*45 cm, njegova težina je 3,5 kg. Praktični stol možete bez problema pomaknuti gdje god vam je potreban, brzo se sastavlja.

Tabure za djecu Kid Furniture Stool Grey Smoby 2u1 sivi s UV filterom 50 kg nosivost 27 cm visina od 18 mjes

Tabure Kid Furniture Stool Grey 2u1 prekrasne kombinacije sive i bijele boje djeci nudi udobno sjedenje dugi niz godina. U ovom set naći ćete 2 taburea, proizvedena od kvalitetne i izdržljive plastike, zaštićene UV filterom tako da njihove boje neće izblijedjeti na suncu i očuvati će svoju šarolikost i nakon duže uporabe. Visina dječjeg stolića bez naslona iznosi 27 cm, nosivost iznosi do 50 kg. Tabure je primjeren za dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti koji već znaju samostalno sjediti, jer nema naslona. Višenamjenski tabure djeca mogu koristiti kao niski stolić. Tabure ima 4 čvrste noge, proizvedene s modernom tehnologijom Blow Molding koja jamči visoku stabilnost. Stolicu će koristiti cijelu godine - u unutrašnjim i vanjskim prostorima za vrijeme vrtnih proslava i susreta.

Vodena staza Aquaplay Lock Box u kutiji s vodenkonjem Wilmom i branom s vodenom crpkom od 3 godine

Vodena staza Lock Box zabavna je vodena igračka za djecu od 3. do 7. godine starosti. Dječji vodeni sustav možete praktično pospremiti u kovčeg te ga djeca mogu ponijeti bilo gdje sa sobom. Vodeni sustav za igru sadrži vodenu pumpu i branu, pristanište s dizalicom, teretni brod, autić i vodenicu. Djeca će s vodenom stazom AquaPlay naučiti fizička načela vode.

  • edukativna igra s vodom 
  • dimenzije 85*65*22 cm 
  • vodenica 
  • vodena pumpa 
  • kornjača Wilma 
  • dizalica, teretni brod, autić 
  • kvalitetni spojevi od gume 
  • ekološka izdržljiva plastika 
  • mogućnost proširenja uz pomoć dodataka, priključaka i dodatnih spojeva

Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterijeAquaplay je vrhunski evropski proizvođač posebnih vodenih igračaka, u obliku vodenih kanala. Vodene igre AquaPlay osmišljene su u Švedskoj i izrađene u Njemačkoj. AquaPlay je originalan vodeni sustav za igru, švedskog porijekla. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije76*52*45 cm
Ukupna visina45 cm
Dimenzije pakiranja54*12*79 cm
Ukupna dužina76 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,9 kg
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.