Tvrtka

Dragi kupci,

znamo da za svoju djecu želite samo najbolje. Stoga za vas biramo samo najkvalitetnije igračke istaknutih europskih i svjetskih proizvođača. Naša internetska trgovina igračkama Medeigracke.hr tu je za vas od 2012. godine. Tijekom našeg postojanja na internetu lijepim smo igračkama usrećili tisuće malih vragolana. Raduje nas ako se na našim stranicama osjećate ugodno i vjerujemo da ćete igračke odabrati kod nas online.

Naši proizvođači

Sigurnost je na prvom mjestu. Naši proizvođači posjeduju sve potrebne certifikate kvalitete i sigurnosti. Smoby, smarTrike, BIG, Kaloo i Janod redovno pobjeđuju na prestižnim natjecanjima u svojim kategorijama.

Certifikati

Igračke naših proizvođača zadovoljavaju stroge europske norme i imaju certifikate sigurnosti:

 • Igračke označene certifikatom CE zadovoljavaju europske sigurnosne norme. Sve igračke u našoj ponudi imaju ovaj certifikat.
 • Njemačka oznaka sigurnosti GS označava proizvode koje redovno neovisno ispituje treća strana. Ovaj certifikat nije obavezan za igračke koje se prodaju u EU, ali jest pokazatelj kvalitete i sigurnosti igračaka. Proizvođači Smoby i BIG imaju oznaku GS.
 • FSC certifikat označava proizvode koji su izrađeni od drveta iz šuma kojima se odgovorno gospodari. Ovaj certifikat imaju igračke proizvođača Janod i Educa.
 • PEFC certifikat dodjeljuje se tvrtkama s proizvodnim procesima koji su obzirni prema okolišu. Španjolski proizvođač igračaka Educa posjeduje certifikat PEFC.

Kvaliteta

Pazimo na podrijetlo naših proizvoda. Većina dolazi izravno iz zemalja Europske unije. Igračke koje kupite na stranicama medeigracke.hr proizvedene su od kvalitetnih i sigurnih materijala. Vrtne igračke kao što su tobogani, dječje kućice, penjalice i ljuljačke proizvođača Smoby i BIG čak su otporne na UV zračenje.

Gdje nas možete pronaći?

Svoje narudžbe možete preuzeti na adresi:

DaRya, s.r.o.,

Areál Istrochem, Vajnorská 127/C, 831 04 Bratislava 

Slovačka Republika

Telefonski brojevi:

Adresa e-pošteinfo@medeigracke.hr

Google Mapa


Ne možete se odlučiti? Savjetovat ćemo vas!

Trebate savjet prilikom kupnje? Pripremili smo za vas vodič za kupnjukoji će vas provesti kroz cijeli proces od izbora proizvoda do slanja narudžbe. Ako imate pitanja, ne oklijevajte kontaktirati nas putem naše adrese e-pošte info@medeigracke.hr, telefonskih brojeva 00 421 944 627 725ili 00 421 904 801 759 ili nam pišite na našoj stranici na Facebooku Trgovina igračkama MedeIgračke.hr.

Medeigracke

Naše igračke

U ponudi imamo igračke za dječake i djevojčice. Od novorođenčadi do školaraca. Ako tražite božićni poklon ili poklon za rođendan, kod nas ćete ga sigurno pronaći. Brinemo i za vaše financije, stoga vam neprestano donosimo zanimljive akcije i popuste na igračke.

Vrtne igračke

Razmišljate o privatnom igralištu za vašeg mališana? Na dobrom ste mjestu. Naš je Medo za vas odabrao fantastične igračke. Zavirite u naše kategorije i odaberite lijepu igračku za vaše dijete:

Igračke na kotačićima potiču motorički razvoj djece. I ne samo to. Mali ih vragolani obožavaju. Koja će igračka razveseliti vašeg vragolana? Tricikl, guralica, romobil, koturaljke ili pak skateboard?

Igramo se kod kuće

Nitko ne zna otkuda djeci sva ta energija. Zabaviti ih kod kuće ponekad je prava muka. Imamo za vas prijedloge za igračke od kojih svoje dijete nećete tako lako odvojiti. Što će razveseliti vaše dijete:

 • dječja kuhinjica,
 • kocke za slaganje,
 • društvena igra,
 • drvena igračka,
 • lutka?

Igračke za novorođenčad

Nismo zaboravili ni najmanju djecu. Novorođenčad je izuzetno osjetljiva, upravo za njih u ponudi imamo mekane plišane igračke, deke za igranje, vrtuljke iznad kolijevke i druge igračke za novorođenčad koje stimuliraju dječja osjetila. Pripremite opremu za novorođenče i odaberite opremu za novorođenčad kao što su torbe i podlošci za presvlačenje, platnene pelene, jastuci za novorođenčad i drugo.

Motivi iz crtanih filmova

Svi vole crtane filmove, odrasli i djeca. Stoga kod nas ne može nedostajati igračaka s motivima iz crtanih filmova! Koji crtani film vaše dijete najviše voli:

 • Maša i medvjed,
 • Snježno kraljevstvo,
 • Potraga za Dory,
 • Medvjedić Winnie?

Pogledajte sve igračke s motivima iz crtanih filmova u našoj ponudi.