Puzzle figurica 3D Minerva McGonagall Educa 39 dijelova od 6 god

Opis proizvoda

Slagalica 3D figurica, španjolskog proizvođača Educa, predstavlja prekrasan poklon za svu djecu od 6. godine starosti, razveseliti će i odrasle kolekcionare predmeta iz svijeta Harry Pottera. Set puzzli sadrži 39 dijelova, s kojima dječaci i djevojčice sastavljaju 3D model Minerve McGonagall, koji će lijepo ukrasiti svaku dječju sobu. Suvremene 3D puzzle djeci će priuštiti veselje prilikom sastavljanja omiljene profesorice iz Hogwartsa. Figuricu mogu dodati u svoju kolekciju i s njom se zabavljati za vrijeme igre čarobnjaka. Sastavljena figurica velika je 11,2 cm, za sastavljanje nije potrebno ljepilo. 

Sastavljanje puzzli izvrstan je način za provođenje slobodnog vremena. Puzzle može sastavljati jedna osoba ili cijena obitelj zajedno. Tijekom sastavljanja, djeca će odmarati, poboljšati koncentraciju i osjećaj za detalje. Sa sitnim dijelovima poboljšavaju finu motoriku, a prekrasne boje na pojedinačnim dijelovima razvijaju dječju maštu i izražavanje. Dječaci i djevojčice nakon svakog uspješnog slaganja pridobiti će samopouzdanje u vlastite sposobnosti. 

U ponudi tvrtke Educa su prekrasne puzzle za razne dobne kategorije, koje ne smiju nedostajati u vašoj kolekciji. Educa se specijalizira prvenstveno za izradu puzzli i didaktičkih igara. Jednako tako izrađuje društvene igre za djecu, koje pomažu pri razvoju njihovog strpljenja, fine motorike i natjecateljskog duha. Igračke Educa izvrstan s izbor za svako dijete. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloSpain
Ukupna visina11,2 cm
Dimenzije pakiranja14*14*5 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Djelići puzzli39
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.