Prijenosni krevetić za bebe 3u1 Travel Cot Easy Sleep Beaba Mineral Grey evolucijski sklopiva siva od 0-36 mj

Opis proizvoda

Prijenosni krevetić za bebe 3u1 Travel Cot Easy Sleep od popularnog francuskog brenda Beaba osigurat će svakoj bebi slatki san. Evolucijski sklopivi krevetić 3u1 će pratiti vaše dijete tijekom cijelog razdoblja rasta i može se koristiti od rođenja do 36 mjeseci. Vaše dijete će moći koristiti krevetić u tri faze - od rođenja do 6 mjeseci kao krevetić, od šest mjeseci do 36 mjeseci kao krevet i istovremeno kao ograđen prostor za igru. Osim ovih pogodnosti, Travel Cot Easy Sleep krevetić je lagan i kompaktan, brzo i jednostavno se sklapa, a zahvaljujući velikoj torbi s ručkama možete ga nositi i na putovanja.

Zahvaljujući ovom prijenosnom krevetiću 3u1 Travel Cot Easy Sleep više se ne morate oslanjati na hotelske dodatne krevete ili nestabilne krevetiće za posjete. Od sada će vaše dijete spavati u poznatom okruženju čak i na odmoru. Evolucijski prijenosni krevetić Beaba će djeci donijeti slatki i neometani san u ugodnom zagrljaju ograde, koja istovremeno djeluje kao zaštita od svjetla. Dio krevetića su 2 odvojena madraca debljine 3 cm, koji djeci omogućuju spavanje u dvije pozicije. Krevetić dimenzija 105*73*70 cm teži samo 6,8 kg, a naravno da su i presvlake potpuno odvojive i mogu se prati u perilici rublja.

Prestižni francuski brend Beaba već od 1989. godine donosi inovativne kuhinjske pomagala i proizvode za njegu malih beba u domove. Dizajneri brenda Beaba se trude da novi proizvodi zadovoljavaju kriterije najviše kvalitete. Svi proizvodi za njegu djece su kvalitetni i istovremeno jednostavni za korištenje. Proizvode francuskog brenda Beaba hvale roditelji diljem svijeta, a proizvodi Beaba su svake godine nagrađivani i od strane stručnih žirija.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije105*73*70 cm
Dimenzije pakiranja62,5*22,5*56 cm
Težina6,8 kg
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.