Drvena posudica za zubić My little Tooth Box Home Kaloo u obliku zečića, medvjeda i lisice 6 cm s plišanim ušima (cijena za 1 komad)

Opis proizvoda

Originalna drvena posudica My Little Tooth Box iz bezvremenske linije Home, marke Kaloo, izvrstan je poklon za svu djecu kojoj ispadaju mliječni zubi. Ova veselu uspomenu možete ovjekovječiti s praktičnom drvenom posudicom s raznim motivima. Možete birati između posudice u obliku zečićamedvjedićalisice, gdje možete spremiti zubiće. Originalne životinje imaju nježne pišane uši i postati će sladak ukras svake dječje sobe. Jednostavan sistem zatvaranja opremljen je silikonskim poklopcem. U kutijicu možete pospremiti i druge manje predmete koji će vas podsjećati na prve godine vašeg djeteta. Visina posudice iznosi 6 cm. Navedena cijena odnosi se na jednu posudicu, prilikom narudžbe u napomene zapišite svoj izbor.

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine jedinstvenog dizajna. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i izdržljivost. Kaloo pazi na potrebe i želje najmlađe djece, koja se zahvaljujući Kaloo plišanim igračkama osjećaju mirno i sigurno. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina6 cm
Dimenzije pakiranja21*23*8 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.