Postavite kućicu Neo Jura Lodge Playhouse i multifunkcionalno pješčanik Green Smoby. proširiv s povrtnim vrtom

Opis proizvoda

Ekološka kućica Neo Jura Lodge i pijesak sa povrćem vrtom će privući sve dječake i djevojčice od 3 godine. Igračke u setu su usklađene bojama i dizajnom, stvarajući originalni igraći centar u vrtu. Proširiva kućica omogućava djeci da u potpunosti iskoriste svoju maštu na svježem zraku, a izrađena je na ekološki način. Multifunkcionalno pijeskovito igralište može se napuniti ne samo pijeskom, već i zemljom, tako da se djeca mogu igrati kao vrtlari. Na taj način stječu realna iskustva u sadnji i uzgoju, stvarajući pozitivan odnos prema prirodi.

Ekološka kućica Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby proširiva od recikliranog materijala s UV filtrom 

Ekološka kućica Neo Jura Lodge francuskog proizvođača Smoby predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice već od 24 mjeseca. Vrhunska dječja kućica je izrađena na ekološki način, pri čemu se koristi čak 53% recikliranog materijala, što je značajan doprinos zaštiti okoliša. Dječja kućica je opremljena s 2 polovice vrata, 2 prozora s otvarajućim prozorčićima i hranilicom za ptice. Zidovi kućice djeluju vrlo realistično, a njezina površina je izrađena od reljefa od kamena i drva, zajedno s slikama životinja i cvijeća.

Proširiva kućica će zabaviti djecu dugi niz godina, a možete joj uvijek dodati originalne dodatke. Moderna kućica ima površinu zaštićenu UV filtrom, što joj omogućuje da zadrži svoj lijep izgled i nakon godina korištenja. Robusna i čvrsta konstrukcija kućice izvrsno se odupire jakom vjetru i utjecajima vremena. Dimenzije kućice su 116*124*132 cm, a ukupna visina je 132 cm. S kućicom se može igrati više djece, pri čemu se razvijaju i logičko razmišljanje i komunikacijske vještine. Ekološka kućica iz kolekcije Smoby Green istovremeno djecu vodi prema odgovornom odnosu prema prirodi.

Pijeskovito igralište i vrt povrća za sve kućice Square Garden Sandpit Smoby

Pijeskovito igralište i vrt povrća Square Garden Sandpit 2v1 predstavlja odličan izbor za svu djecu od 2 godine koja se vole igrati kao vrtlari i farmeri. Multifunkcionalno pijeskovito igralište omogućuje djeci da u potpunosti iskoriste svoju kreativnost i maštu u igri s pijeskom ili da nauče uzgajati svoje prve cvijeće i ukusno povrće. Pijeskovito igralište se sastoji od 4 čvrste i izdržljive plastične stijene u prekrasnoj sivoj boji s motivom puža, a uključuje i zaštitnu podlogu koja izolira pijeskovito igralište od zemlje.

U pijeskovito igralište stane do 75 kg pijeska, a dijete se može igrati u njemu sa svojim omiljenim igračkama, uči kopati tunele, gradi dvorce, razvija svoju maštu i kreativnost. Pri igri kao vrtlari, djeca koriste prostor pijeskovitog igrališta kao vrt povrća, u koji stane 60 litara zemlje. Pijeskovito igralište i vrt 2v1 je odlično proširenje za sve kućice Smoby, a može se igrati i samostalno. Kompaktne dimenzije 76*76*17 cm jamče da se pijeskovito igralište može smjestiti i u manji vrt.

Francuska Smoby već godinama donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatkih dječjih ruku, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije116*124*132 cm
Ukupna visina132 cm
Dimenzije pakiranja100*29*122 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.