Postavi školski ruksak veliki Ergomaxx Unicorn Universe i bočica za vodu Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba

Opis proizvoda

Školska torba Ergomaxx Unicorn Universe i bočica za vodu Unicorn Universe iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier predstavljaju savršenu kombinaciju školskih potreba za svako školarče. Školska torba i bočica za vodu u setu su savršeno usklađene, i baš takva će biti i svakodnevica u školskoj klupi. Velika ergonomska torba Ergomaxx Unicorn Universe i održiva bočica za vodu Unicorn Universe dolaze od belgijskog brenda Jeune Premier, koji se brine ne samo o kvaliteti, već i o dizajnu školskih pomagala. Školsku torbu Ergomaxx i bočicu za vodu Jeune Premier krasi jednorog na noćnom nebu, zahvaljujući čemu će vaša djeca u školi postavljati modne trendove. Stilski školska godina s Jeune Premier može početi!

Školska torba velika Ergomaxx Unicorn Universe Jeune Premier ergonomska luksuzno izvedba 39*26 cm

Luksuzna uzorkovana školska torba Ergomaxx Unicorn Universe Jeune Premier namijenjena je prvenstveno djeci prvih razreda, dakle za školarce od 6 godina. Torba je pogodna za djecu visine 122 - 158 cm i teži samo 1,1 kg. Roditelji će prilikom kupovine svakako cijeniti anatomski oblikovan leđa s mekanim, prozračnim ojačanjem i podstavljenim naramenicama. O ergonomskom nošenju torbe brinu i bedrene i prsne naramenice. Plava ergonomska školska torba Jeune Premier nudi veliki volumen od 18 litara. Unutrašnjost torbe čine dvije prostrane pregrade koje se zatvaraju vrpcom i magnetskim zatvaračem. U unutrašnjosti torbe djeca će pronaći praktičnu futrolu koja će se pobrinuti da važni školski pribor ostane na svom mjestu. Ergonomska torba ima i praktični prednji džep za sitnice i bočni džep koji se također zatvara na patentni zatvarač.

Školska bočica za vodu Drinking Bottle Unicorn Universe Jeune Premier ergonomska luksuzno izvedba 22*9 cm

Održiva bočica za vodu Drinking Bottle Unicorn Universe iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier je otporna na curenje i vrijedi spomenuti i njen jedinstveni dizajn. Vaša djeca će se pri pogledu na bočicu odmah prebaciti na noćno nebo koje čuva predivni jednorog. Dizajnerska bočica Jeune Premier sastoji se od tri dijela koji se mogu rastaviti radi lakšeg pranja. Sastoji se od poklopca, prstena s igračkom i praktičnog držača te bočice od održivih materijala. Bočica Drinking Bottle Unicorn Universe je izrađena od tritana i PVC-a i radi očuvanja ispisa preporučujemo ručno pranje na maksimalnoj temperaturi od 30°C.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
Dimenzije39*26*18 cm
Bojamodra
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.