Postavi prijateljsku kućicu u ekološkim bojama i igraonicu Friends Evo Playhouse Green Smoby proširiv s klizalom i košem za košarku

Opis proizvoda

Ekološka kućica Prijatelja i igrački centar sa toboganom i košarkaškim košem čine vrhunski set igračaka za dječake i djevojčice od 3 godine. Igračke u setu su usklađene bojama i dizajnom, ukrasit će svaki vrt i dvorište. Prostrana kućica se može u bilo kojem trenutku proširiti dodatnim priborom, izrađena je ekološkim načinom od recikliranih materijala, što pomaže u zaštiti okoliša. Originalni igrački centar sa toboganom i košarkaškim košem je opremljen i piknik stolom, pružit će djeci sjajna sportska iskustva i opuštanje tijekom igre u vrtu.

Kućica Prijatelja ekološka u prirodnim bojama Friends Evo Playhouse Green Smoby proširiva od recikliranog materijala sa UV filtrom

Kućica Prijatelja ekološka u prirodnim bojama Friends House Evo je prostrana kućica za dječake i djevojčice već od 3 godine. Pružit će djeci veliki prostor za igru, tako da se mogu igrati i sa svojom braćom i sestrama i prijateljima. Opremljena je dvostrukim krovom, stražnjim polovičnim vratima i prednjim punim vratima sa ključem i prozorom. Na fasadi kućice se nalazi i otvarajuća poštanska sandučić, djeca će uživati u pogledu kroz 6 prozora i 2 prozorčića koji se mogu okretati za 360°. Djeca će tako uvijek imati svjež zrak unutra, čak i tijekom vrućih ljetnih dana i mogu regulirati količinu sunčeve svjetlosti koja ulazi.

Prvorazredna kućica je izrađena ekološkim načinom, pri proizvodnji se koristi do 50% recikliranih materijala, što značajno doprinosi zaštiti okoliša. Površina kućice je zaštićena UV filtrom, zahvaljujući kojem će zadržati svoje lijepe boje i nakon dugotrajne upotrebe. Dimenzije kućice su 176*115*162 cm, odlikuje se visokom stabilnošću, izvrsno podnosi jak vjetar i nepovoljne vremenske uvjete. Ekološka kućica iz kolekcije Smoby Green djecu uči odgovornom odnosu prema prirodi, pomaže im razvijati maštu i socijalne vještine tijekom igre sa prijateljima. Kućicu je moguće u bilo kojem trenutku proširiti dodatnim priborom, koji će djeci donijeti nove mogućnosti za igru.

Igrački centar Multisport Fun Center Smoby sa 150 cm toboganom, košarkom, nogometom i piknik stolom od 2 godine

Igrački centar Multisport Fun Centrum od Smoby je vrhunska vrtna igračka koja će obradovati sve dječake i djevojčice već od 2 godine. Igrački centar sadrži cijeli kompleks igara za vrt: tobogan, košarkaški koš, nogometnu mrežu, penjački zid, ljestve i piknik stol. Centar za djecu je kombiniran sa dječjom kućicom, u koju se može ući polovičnim vratima sa poštanskim sandučićem. Dječji tobogan je dug 150 cm i djeca se na njega mogu popeti pomoću ljestvi na drugoj strani. Ljestve su multifunkcionalne, okretanjem djeteta dobiva penjački zid sa čvrstim izbočinama koje će provjeriti njegovu spretnost i vještine.

Platforma na igralištu je također multifunkcionalna, a nakon okretanja dijete se nalazi na valovitoj površini na kojoj uči održavati ravnotežu i stabilnost. Na bočnoj strani zabavnog centra s kućicom nalazi se piknik stol s klupama. Za male sportaše, dječji centar ima pripremljenu koš za košarku i nogometni gol s mrežom. Dječji igrački centar kombinira nekoliko mogućnosti za sport, zabavu i odmor djece. Također je to i dječja kućica s čvrstim krovom, tako da se djeca mogu sakriti u slučaju lošeg vremena.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci prvoklasne igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i glatki za dječje ruke, mekan na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije176*115*162 cm
Ukupna visina162 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.