Postavi kućicu Neo Jura Lodge Playhouse i meteorološku stanicu Green Smoby proširivi zvonač i vjetromjer i kišomjer

Opis proizvoda

Ekološka kućica Neo Jura Lodge i meteorološka stanica za promatranje vremena zabavit će sve dječake i djevojčice već od 3 godine. Igračke u setu su u skladu s bojama i dizajnom, stvarajući originalno igralište u vrtu. Proširiva kućica omogućava djeci da u potpunosti iskoriste svoju maštu na svježem zraku, a izrađena je na ekološki način od recikliranih materijala. Meteorološki set sa zvončićem, vjetromjerom i kišomjerom donosi djeci realistično iskustvo pri igri meteorologa. Uče promatrati prirodne cikluse, razvijaju logičko razmišljanje i maštu.

Ekološka kućica Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby proširiva od recikliranog materijala s UV filtrom 

Ekološka kućica Neo Jura Lodge francuskog proizvođača Smoby predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice već od 24 mjeseca. Vrhunska dječja kućica izrađena je na ekološki način, pri čemu je korišteno čak 53% recikliranog materijala, što je značajno doprinijelo zaštiti okoliša. Dječja kućica je opremljena sa 2 polovice vrata, 2 prozora s otvarajućim prozorčićima i hranilicom za ptice. Zidovi kućice djeluju vrlo realistično, a njen površina je oblikovana reljefom od kamena i drva, zajedno s slikama životinja i cvijeća.

Proširiva kućica zabavit će djecu dugi niz godina, a uvijek možete kupiti originalne dodatke za nju. Moderna kućica ima površinu zaštićenu UV filtrom, zahvaljujući čemu će zadržati svoj lijep izgled i nakon godina korištenja. Robusna i čvrsta konstrukcija kućice izvrsno se odupire jakom vjetru i utjecajima vremena. Dimenzije kućice su 116*124*132 cm, a njena ukupna visina je 132 cm. S kućicom se može igrati više djece, a pritom razvijaju i logičko razmišljanje i komunikacijske sposobnosti. Ekološka kućica iz kolekcije Smoby Green također djecu uči odgovornom odnosu prema prirodi.

Meteorološka stanica za prognozu vremena Weather Kit za sve kućice Smoby s zvončićem, vjetromjerom i kišomjerom 

Meteorološka stanica za prognozu vremena Weather Kit francuskog proizvođača Smoby predstavlja izvrstan poklon za dječake i djevojčice već od 2 godine. Originalni set za promatranje vremena sadrži vjetromjer koji prikazuje smjer i brzinu vjetra, kišomjer za određivanje količine kiše i zvončić koji zvučnim signalom upozorava dijete na snagu vjetra. Pokazatelji vremena mogu se pričvrstiti na sve kućice Smoby i tako pružiti novu mogućnost njihove upotrebe. Dječaci i djevojčice uče promatrati prirodne cikluse, stječu realistična iskustva i pozitivan odnos prema prirodi.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki za dječje ruke, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije116*124*132 cm
Ukupna visina132 cm
Dimenzije pakiranja100*29*122 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.