Postavi kućicu ekološkog Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby proširiv s vrtom za sjedenje na otvorenom

Opis proizvoda

Ekološka kućica Neo Jura Lodge sa vrtom za sjedenje u vrtu predstavlja sjajni set za dječake i djevojčice od 3 godine. Igračke u setu su usklađene bojama i dizajnom, ukrasit će svaki vrt i dvorište. Proširiva kućica omogućava djeci da u potpunosti iskoriste svoju maštu na svježem zraku, izrađena je ekološkim načinom od recikliranih materijala. Djeca mogu stvoriti sjedenje za svoju braću i sestre i prijatelje na vrtu zahvaljujući stolu i stolicama, koristeći ih za proslave i piknike.

Ekološka kućica Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby proširiva od recikliranog materijala s UV filtrom 

Ekološka kućica Neo Jura Lodge francuskog proizvođača Smoby predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice već od 24 mjeseca. Vrhunska dječja kućica izrađena je ekološkim načinom, pri čemu je korišteno čak 53% recikliranog materijala, što je značajno doprinijelo zaštiti okoliša. Dječja kućica je opremljena s 2 polovine vrata, 2 prozora s otvarajućim prozorčićima i hranilicom za ptice. Zidovi kućice izgledaju vrlo realistično, njezina površina je oblikovana reljefom od kamena i drveta, zajedno s slikama životinja i cvijeća.

Proširiva kućica zabavit će djecu dugi niz godina, a možete joj uvijek dodati originalne dodatke. Moderna kućica ima površinu zaštićenu UV filtrom, što joj omogućuje da zadrži svoj lijep izgled i nakon godina korištenja. Robusna i čvrsta konstrukcija kućice izvrsno se odupire jakom vjetru i utjecajima vremena. Dimenzije kućice su 116*124*132 cm, a ukupna visina joj je 132 cm. Više djece može se igrati s kućicom, istovremeno razvijajući logičko razmišljanje i komunikacijske vještine. Ekološka kućica iz kolekcije Smoby Green također potiče djecu na odgovoran odnos prema prirodi.

Stol za djecu Kid Table Smoby plavi s UV filtrom od 18 mjeseci

Stol za djecu Kid Table francuskog proizvođača Smoby predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice već od 18 mjeseci. Dječji stol izrađen je u plavo-bijeloj kombinaciji boja i zadržat će svoj lijep izgled i nakon godina korištenja zahvaljujući anti UV filtru, koji sprječava blijedenje boja. Na stol se može udobno smjestiti 4 djece, koja mogu uživati u osvježenju sa svojom braćom i sestrama i prijateljima u vrtu ili unutar kuće. Stol je izrađen od čvrstih plastika, njegove čvrste noge izrađene su posebnom tehnologijom puhanja, što im daje najveću otpornost i čvrstoću.

Stol s maksimalnim opterećenjem do 70 kg odlikuje se visokom stabilnošću, prilagođen je za igru na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Zaobljeni rubovi osiguravaju sigurnost djece, a površina stola je glatka i ugodna na dodir. Visina stola je 45 cm, pa mu i mala djeca mogu lako pristupiti. Ukupne dimenzije stola su 76*52*45 cm, lako se može premještati i omogućuje brzu montažu. Djeca će koristiti stol tijekom cijele godine, tijekom hladnijih mjeseci u zatvorenom prostoru i tijekom toplih sunčanih dana na otvorenom.

Stolica za djecu Kid Chair Green Smoby s UV filtrom nosivosti 50 kg visina sjedala 27 cm - 2 komada

Stolica za djecu Kid Chair Green je odličan poklon za sve dječake i djevojčice od 18 mjeseci. Vrhunska stolica u zelenoj i plavoj boji je izrađena od kvalitetne i otporne plastike, a površina je zaštićena UV filtrom, tako da boje neće izblijediti ni nakon godina korištenja. Visina sjedala stolice je 27 cm, a ukupna visina je 50 cm. Čvrste i robustne noge na stolici su izrađene modernom tehnologijom Blow Moulding, što jamči visoku stabilnost tijekom svakodnevnih igara. Djeca će stolicu koristiti tijekom cijele godine - u interijeru i eksterijeru tijekom vrtnih zabava i druženja s prijateljima. Ukupne dimenzije dječje stolice su 33*33*50 cm, ima visoku nosivost do 50 kg.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki na dodir, baršunast. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije116*124*132 cm
Ukupna visina132 cm
Dimenzije pakiranja100*29*122 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.