Postavi ekološku kućicu Neo Jura Lodge Playhouse s 2,3 m toboganom Green Smoby proširivo s vodotryskom

Opis proizvoda

Ekološka kućica Neo Jura Lodge i tobogan s vodotokom oduševit će svu djecu već od 3 godine. Igračke u setu su usklađene bojom i dizajnom, ukrasit će svaki vrt i dvorište. Igračke francuskog proizvođača Smoby imaju površinu zaštićenu UV filtrom, tako da boje ne blijede brzo. Proširiva kućica s toboganom omogućuje djeci da iskoriste svoju maštu i kreativnost, te dobiju zdravo kretanje na svježem zraku. Igračke iz kolekcije Smoby Green proizvode se ekološkim načinom od recikliranog materijala, kombinirajući vrhunsku kvalitetu i odgovoran pristup prema okolišu.

Ekološka kućica Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby proširiva od recikliranog materijala s UV filtrom

Ekološka kućica Neo Jura Lodge francuskog proizvođača Smoby predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice već od 24 mjeseca. Vrhunska dječja kućica proizvedena je ekološkim načinom, pri čemu je korišteno čak 53% recikliranog materijala, što je značajno doprinijelo zaštiti okoliša. Dječja kućica je opremljena s 2 polovice vrata, 2 prozora s otvarajućim prozorčićima i hranilicom za ptice. Zidovi kućice izgledaju vrlo realistično, a površina im je oblikovana reljefom od kamena i drveta, zajedno s slikama životinja i cvijeća.

Proširiva kućica zabavit će djecu dugi niz godina, a uvijek možete kupiti originalne dodatke za nju. Moderna kućica ima površinu zaštićenu UV filtrom, što joj omogućava da zadrži svoj lijep izgled i nakon godina korištenja. Robusna i čvrsta konstrukcija kućice izvrsno se odupire jakom vjetru i utjecajima vremena. Dimenzije kućice su 116*124*132 cm, a ukupna visina joj je 132 cm. S kućicom se može igrati više djece, pri čemu razvijaju i logičko razmišljanje i komunikacijske sposobnosti. Ekološka kućica iz kolekcije Smoby Green također potiče djecu na odgovoran odnos prema prirodi.

Ekološki tobogan s vodotryskom Toboggan XL Slide Green Smoby 2,3 m površina za klizanje od recikliranog materijala s UV filtrom

Ekološki tobogan s vodotryskom Toboggan XL Slide Green francuskog proizvođača Smoby očarat će dječake i djevojčice već od 3 godine. Izuzetno čvrsta konstrukcija tobogana je stabilna i ima visoku nosivost od 50 kg, a površina za klizanje duga je čak 2,3 metra. Sigurnost dječjeg tobogana jamče masivne ručke i protuklizne stepenice izrađene tehnologijom Blow Moulding, zbog čega su izuzetno čvrste i stabilne. Tobogan se može spojiti na vodu, što djeci omogućuje da ga koriste i kao tobogan, koji će im donijeti osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana.

Šmikljača je opremljena udobnom ergonomskom površinom za klizanje, koju će djeca cijeniti tijekom svakodnevne igre. Površina šmikljače je opremljena UV filtrom, koji štiti boje od blijedenja, zahvaljujući čemu šmikljača izgleda kao nova čak i nakon dugotrajne upotrebe. Izrađena je u nježnim prirodnim bojama koje se savršeno uklapaju u svako dvorište ili vrt i pomažu djeci razvijati maštu i kreativnost. Šmikljača je izrađena na ekološki način, pri čemu je korišteno do 70% recikliranog materijala, što je značajno doprinijelo zaštiti okoliša.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki na dodir, baršunast. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i kreativnost. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije116*124*132 cm
Ukupna visina132 cm
Dimenzije pakiranja100*29*122 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.