Plišane mačke za razvoj bebinih osjetila Cuddly Kitties Stimuli Kaloo 14 cm zelena smeđa i žuta od 0 mjes

Opis proizvoda

Set plišanih mačaka za razvoj bebinih osjetila, iz kolekcije Stimuli, francuske marke Kaloo, predstavlja izuzetan poklon za bebe već od njihovog rođenja nadalje. Posebno dizajnirane mačke nastale su u suradnji s dječjim terapeutima i pomažu stimulirati i razvijati djetetova osjetila. Svaka mačka opremljena je užetom, zato ju možete objesiti bilo gdje. Proizvedene su od nježnog i mekog tekstila, koji je mekan i nježan prema osjetljivoj dječjoj koži. Djeca će mačke naučiti raspoznavati po težini i dodiru - svaka od njih izrađena je od različitih materijala koji djetetu pri dodiru daju drugačiji osjećaj. Navedena cijena odnosi se na 3 mačke u zelenoj, smeđoj i žutoj boji. 

Za izradu je korišteno više vrsta tkanina, jednako tako i kontrastne boje, te će tako djeca na razigran način razvijati i svoj vid. Mekane mačke osvojiti će djetetovu pažnju, ispunjavaju najviše standarde, zato se djeca s njima bez straha mogu igrati. Djeca plišanu igračku mogu i kušati i grickati, na taj način često istražuju predmete oko sebe. Svaki Kaloo proizvod testiran je i ispunjava i najviše standarde. Mačke možete jednostavno čistiti, preporučena temperatura pranja je 30 °C, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača, kako bi se očuvala boja i kvaliteta igračke. Plišane mačke iz linije Stimuli, uz pomoć različitih igara za razvoj osjetila, potiču djetetov razvoj od malih nogu. 

Francuska tvrtka Kaloo već više od 20 godina razvija mekane plišane igračke i dodatke, jedinstvenog dizajna, za najmlađu djecu. Postupak izrade igračaka u cijelosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde jer je na taj način zajamčena kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda koji, zahvaljujući tome, na tržištu nema konkurencije. Dječje igračke Kaloo odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i savršenstvo. Kaloo se posvećuje potrebama i željama najmlađe djece koja su, zahvaljujući tome, uz Kaloo igračke osjećaju mirno i sigurno. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Ukupna visina14 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.