Penjačka s otvorom za bacanje lopte 4-katna Giant Kraxxl BIG konfigurabilni 299 dijelova nosivost 70 kg od 3 godine BIG55701

Opis proizvoda

Penjačka Giant Kraxxl od njemačkog proizvođača BIG predstavlja sjajnu opciju za sve sportski nastrojenu djecu od 3 do 7 godina. Vrtićka Giant se ističe izuzetno čvrstom i robustnom konstrukcijom koja omogućuje dječacima i djevojčicama da se penju na 4 različite visine. Na zabavan način vježbaju okretnost i ravnotežu, uče se koristiti cijelo tijelo dok se penju, jačaju mišiće na rukama i nogama. Penjačka se sastoji od čvrstih plastičnih šipki koje pružaju djeci siguran hvat prilikom penjanja. Dio penjačke kule je i otvor za bacanje lopte, što im omogućuje da vježbaju preciznost i koordinaciju ruke i oka. Konstrukcija penjačke se sastoji od 299 dijelova, a 2-klipni sustav omogućuje roditeljima da ju brzo sastave bez potrebe za alatima.

Konfigurabilna penjačka se može složiti u 7 različitih varijanti, što osigurava da će djeca otkrivati nove mogućnosti penjanja i vježbanja na različitim tipovima konstrukcije. Dio penjačke su i zemljani U-kuke kojima se konstrukcija pričvršćuje za zemlju i dobiva veću stabilnost. Penjačka u sivo-narančasto-plavoj izvedbi će ukrasiti svaki dvorište i vrt, a njeni ukupni dimenzije su 140*140*140 cm. Maksimalna nosivost sportske penjačke je 70 kg, a montažu i preuređivanje bi trebali obavljati samo odrasli. Površina penjačke je zaštićena UV filtrom, što joj omogućuje da zadrži svoje lijepe boje i nakon dugog vremena. Lopta za bacanje nije uključena u pakiranje.

Njemački brend BIG je proizvođač vrhunskih igračaka koji osvajaju nagrade na međunarodnoj razini. Logo brenda BIG je bivol koji predstavlja snagu, izdržljivost i robustnost - upravo to su karakteristični elementi ovog brenda. BIG se ponosi sigurnošću svojih proizvoda, korišteni materijali su ne samo kvalitetni već i zdravstveno neškodljivi. Jedinstveni dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje zadovoljavaju dječje zahtjeve - to je brend BIG.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Germany
Dimenzije185*185*230 cm
Dimenzije pakiranja67*60*50 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina28,6 kg
Nosivost70 kg
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO109-A Športový set
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.