Novčanik Wallet Cherries Jeune Premier luksuzni dizajn 10,5*15 cm

Opis proizvoda

Novac vaše djece od sada će biti pod nadzorom slatkih trešanja. Pri tome će vam u pomoć uskočiti novčanik Wallet Cherries iz radionice belgijske marke Jeune Premier. Prekrasan novi novčanik luksuznog dizajna s uzorkom trešanja izvrstan je dodatak školskim torbama Jeune Premier i jedan praktični patentni zatvarač pobrinuti će se za to da novčanice, kovanice i kartice budu sigurno pospremljene na jednom mjestu.

Vanjska površina novčanika Jeune Premier dimenzija 10,5*15 cm ima nepropusni sloj, koji je kod školskih potrepština nepogrešiv, zahvaljujući tome, novac će biti zaštićen od prolivenih kapljica tekućine. Velika prednost novčanika je zlatni karabin, s kojim djeca novčanik mogu pričvrstiti oko struka ili u unutrašnjost torbe. Moderan ružičasti novčanik jednostavno je nepogrešiv dio pomagala svakog školarca, zato su se dizajneri Jeune Premier uistinu potrudili oko njegovog dizajna.

I sami su roditelji te znaju da djeca odlaze u školu s veseljem kada sa sobom mogu ponijeti samo najljepše školske potrepštine. Zaboravite dosadne i jednobojne novčanike koje sa sobom imaju drugi školarci i spremite djetetov novac u moderan novčanik Jeune Premier sa slatkim dizajnom. Ručno osmišljen dizajn već na prvi pogled pokazuje elemente originalnost koje drugdje ne možete tako lako naći. Pobrinuti će se za to da novac i kartice budu na jednom mjestu, a kovanice se od sada pa nadalje neće više kotrljati po školskoj torbi.

Karakteristike

  • dizajnerski novčanik Jeune Premier
  • za djecu od 24. mjeseca
  • s patentnim zatvaračem i karabinom
  • dimenzije 10,5*1*15 cm
  • vodonepropusni materijal, koji odbija nečistoće
  • veganski proizvod
  • ročno oslikan originalni dizajn
  • dizajnirano u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
Dimenzije10,5*1*15 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.