Novčanik Wallet Mr. Gadget Jeune Premier luksuzni dizajn 10,5*15 cm

Opis proizvoda

Novac vaše djece od sada će biti pod nadzorom slatkih trešanja. Pri tome će vam u pomoć uskočiti novčanik Wallet Mr. Gadget iz radionice belgijske marke Jeune Premier. Prekrasan srebrni novčanik luksuznog dizajna s veselim uzrokom izvrstan je dodatak školskim torbama Jeune Premier i jedan praktični patentni zatvarač pobrinuti će se za to da novčanice, kovanice i kartice budu sigurno pospremljene na jednom mjestu. 

Vanjska površina novčanika Jeune Premier dimenzija 10,5*15 cm ima nepropusni sloj, koji je kod školskih potrepština nepogrešiv, zahvaljujući tome, novac će biti zaštićen od prolivenih kapljica tekućine. Velika prednost novčanika je crni karabin, s kojim djeca novčanik mogu pričvrstiti oko struka ili u unutrašnjost torbe. Moderan srebrni novčanik jednostavno je nepogrešiv dio pomagala svakog školarca, zato su se dizajneri Jeune Premier uistinu potrudili oko njegovog dizajna. 

I sami su roditelji te znaju da djeca odlaze u školu s veseljem kada sa sobom mogu ponijeti samo najljepše školske potrepštine. Zaboravite dosadne i jednobojne novčanike koje sa sobom imaju drugi školarci i spremite djetetov novac u moderan novčanik Jeune Premier s razigranim dizajnom. Ručno osmišljen dizajn već na prvi pogled pokazuje elemente originalnost koje drugdje ne možete tako lako naći. Pobrinuti će se za to da novac i kartice budu na jednom mjestu, a kovanice se od sada pa nadalje neće više kotrljati po školskoj torbi.

Karakteristike

  • dizajnerski novčanik Jeune Premier
  • za djecu od 24. mjeseca
  • s patentnim zatvaračem i karabinom
  • dimenzije 10,5*1*15 cm
  • vodonepropusni materijal, koji odbija nečistoće
  • veganski proizvod
  • ročno oslikan originalni dizajn
  • dizajnirano u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
Dimenzije10,5*1*15 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.