Medicinski stolić i stolić za previjanje Violette Baby Care Center Smoby s elektroničkim zaslonom i lutkom veličine 30 cm s 25 dodataka visina 68 cm

Opis proizvoda

Medicinski stolić i stolić za previjanje Violette Baby Care Center, francuskih dizajnera Smoby, predstavlja izuzetan poklon za sve dječake i djevojčice od 3. godine starosti. S njim će djeca stvoriti vlastiti zdravstveni centar, u kojem će nuditi zdravstvenu skrb na stoliću s kvalitetnim IML printom. Bogat 25-dijelni set dodataka sadrži sva potrebna pomagala za potpunu skrb. Među njima će djeca naći medicinske naočale, medicinske kartice, elektronički tablet sa zvukom i svijetlom, brošuru s medicinskim bilješkama, metar, stetoskop, toplomjer, otoskop, čekić za reflekse, sirup, žličicu, kremu, flastere, injekciju, pamučnu peleni i brojne druge dodatke. Za igru na raspolaganju imaju i lutku veličine 30 cm koja piški, zahvaljujući kojoj će igra pedijatra biti još realističnija. 

Odlazak liječniku:

  • s elektroničkim tabletom sa zvukom i svijetlom odrediti će što je potrebno malom pacijentu 
  • zahvaljujući lutki koja piški, na pultu ju mogu jednostavno previti 
  • sa stetoskopom će poslušati otkucaje srca lutke i s otoskopom provjeriti lutkine uši 
  • s pomičnim metrom mogu točno izmjeriti veličinu lutke 
  • praktični toplomjer provjeriti će temperaturu malog pacijenta 
  • lutkin vid i puls provjeriti će uz pomoć rotirajuće tablice 
  • na fleksibilnoj dječjoj vagi pojaviti će se lutkina težina 
  • s čekićem za reflekse provjeriti će lutkine motoričke funkcije 
  • s injekcijom će lutku moći cijepiti 
  • po potrebi će liječnik na ranu staviti flaster 
  • sve medicinske pregleda djeca će moći zabilježiti uz pomoć samoljepljivih simbola 

Ružičasti medicinski stolić djeluje izuzetno realistično i bezvremenski. Izrađen je od čvrste i izdržljive plastike, koja nema oštrih rubova i baršunasta je na dodir. Osim radne površine za vaganje lutke i pregled, raspolaže i s puno prostora za pohranu za dodatke. U njegovom donjem dijelu nalazi se polica, u koju djeca mogu spremiti dodatke za njegu lutke, na gornjem dijelu pospremiti će medicinska pomagala i aparate. Vrhunski medicinski stolić djeci će priuštiti zabavu još dugo godina. Djeca se s igrom liječnika približavaju svijetu odraslih i pridobivaju osjećaj odgovornosti. Uče kako koristiti medicinska pomagala, poboljšavaju logično razmišljanje i finu motoriku. Dimenzije proizvoda iznose 41*52*68 cm, baterije nisu priložene setu.

Smoby već godinama djeci donosi samo najkvalitetnije igračke pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče vrhunsku francusku kvalitetu te bezvremenski dizajn. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije41*52*68 cm
Ukupna visina68 cm
Dimenzije pakiranja50*20*60 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,8 kg
BilješkaBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Bojaružičasta
Pogodno za lutkuup to 38 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.