Masažni bazen Silver Classic Whirpool black Exit Toys 140 zračnih mlaznica okrugli promjera 204 cm crni od 6 god

Opis proizvoda

Masažni bazen SIlver Classic Whirpool nizozemske marke Exit Toys predstavlja izvrsno opuštanje za tijelo i um u udobnosti vašeg vrta. Masažni bazen na napuhavanje promjera 204 cm i visine 65 cm opremljen je višenamjenskom filtracijskom pumpom. S pumpom napunite stranice masažnog bazena, istovremeno služi za filtraciju i grijanje vode do 40°C, tako da ćete u kupanju moći uživati i tijekom hladnijeg vremena. U masažnom bazenu nalazi se i 140 zračnih mlaznica, koje služe za opuštajuću pjenušavu kupku za 4 osobe. Digitalna kontrolna ploča omogućava jednostavno postavljanje temperature i aktivaciju mlaznica.

Moderni masažni bazen ima vanjski stijenku crne boje, njegova unutrašnjost je sivo-srebrna, čime djeluje luksuzno i bezvremenski. Ukupna zapremnina je 1200 litara. Dio seta je i zaštitna podloga, koja štiti njegov donji dio, a jednako tako i izolirajuća navlaka, koja će duže vremena čuvati temperaturu vode te ju sa sustavom kopči pričvrstite na gornji dio bazena. Njegove ekstra snažne stranice sastavljene su od 3-slojnog PVC materijala, koji se može pohvaliti izdržljivošću i dugim životnim vijekom. Ukupna težina masažnog bazena iznosi 34 kg, preporučena dubina vode je 45 cm.

Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za van. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije te imaju certifikate TÜV, CE i EN71. Bazeni, jacuzzi i dodaci za bazene mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i najvišom kvalitetom, priuštiti će zabavu cijeloj obitelji!


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije204 cm
Težina34 kg
Volumen L1200
Promjer204 cm
Bojacrna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.