Masažni bazen Leather Premium Whirpool black Exit Toys 120 zračnih mlaznica 184*73 cm crni od 6 god

Opis proizvoda

Masažni bazen Leather Premium Whirpool nizozemske marke Exit Toys priuštiti će vam izvrsno opuštanje za cijelo tijelo u udobnosti vašeg vrta ili dvorišta. Originalni masažni bazen crne boje u luksuznoj imitaciji crne kože promjera je 184 cm i visine 73 cm. Opremljen je filtracijskom pumpom, koja će iz masažnog bazena ukloniti manje nečistoće i istovremeno grijati vodu do 40°C, zato ćete se kupati u bazenu sa svojom djecom i tijekom hladnijeg vremena. 

U masažnom bazenu nalazi se i 120 zračnih mlaznica koje služe za opuštajuću pjenušavu kupku za 4 osobe. Digitalna kontrolna ploča omogućava podešavanje temperature i aktivaciju mlaznica. Ukupna zapremnina bazena je 1120 litara, težina je 64 kg. Dio seta su i pokrov na napuhavanje te izolacijska navlaka koja čuva ugodnu temperaturu vode i možete ju pričvrstiti uz pomoć kopči na gornji dio masažnog bazena. Izdržljive i snažne stranice od pjene debele su 12 cm, mogu se pohvaliti izuzetnom toplinskom izolacijom, meka podloga od pjene pri kupanju omogućava udobno sjedenje.

Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za van. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije te imaju certifikate TÜV, CE i EN71. Bazeni, jacuzzi i dodaci za bazene mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i najvišom kvalitetom, priuštiti će zabavu cijeloj obitelji!


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije184*73 cm
Težina64 kg
Volumen L1120
Bojacrna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.