Lutka s pelerinom Ma Corolle Priscille Blossom Winter Corolle plavih očiju 36 cm - ograničeno izdanje od 4 godine

Opis proizvoda

Ograničeno izdanje Corolle konačno je tu! Izuzetna dugokosa lutka Priscille Blossom Winter Ma Corolle, francuske marke Corolle, jedva čeka upoznati vašeg mališana. Kao jedina e-trgovina na tržištu u naručja vaših mališana položiti ćemo prekrasnu lutku Priscille iz ograničenog izdanja Corolle. Lutka je obučena u prekrasnu odjeću, pelerinu i ima traku za kosu, zato će od prvog trena postati najbolja prijateljica vaše djece. Jedinstvena lutka, sa savršeno dorađenim detaljima i mirisom vanilije, primjerena je za djecu od 4. godine starosti, ima mekani trbuščić i već je spremna za oblačenje, češljanje i igru. Lutku Priscille s pelerinom djeca će moći oblačiti u najmoderniju zimsku odjeću. Upravo zahvaljujući toj mogućnosti, njega lutke Ma Corolle postati će još zabavnija i puna novih ideja. Svaku igru s ovom Corolle lutkom dodatno će naglasiti asimetrično lice i plave trepćuće oči, koje se sklapaju kada se lutku položi u krevetić.

Ova prekrasna lutka Priscille Ma Corolle iz ograničenog izdanja velika je 36 cm, tako da će u naručja vaših mališana pristajati kao salivena. Igra s lutkom nezaboravna je zbog idealne veličine lutke, prvenstveno zbog nevjerojatno dorađenih detalja, mirisu vanilije te velikom izboru dodataka, koji vam marka Corolle nudi. Originalnu lutku Ma Corolle vaša djeca će, zahvaljujući bogatom izboru dodataka, moći presvlačiti, hraniti, uspavljivati, liječiti i ići s njom u šetnju. Lutka Corolle u svakom pogledu je prilagođena dobi djeteta. Uz igru s Corolle lutkom djeca se približavaju svijetu odraslih i upoznaju vlastite osjećaje, zahvaljujući jedinstvenom dizajnu razvijaju i svoju maštu. Prvoklasni materijali, koji su ugodni oku, a također i na dodir, djeci će osigurati nesmetanu igru, za vrijeme koje će vježbati svoju finu motoriku i komunikacijske vještine. Corolle lutku možete prati ručno uz uporabu nježnog tekućeg deterdženta te ju sušite na zraku. 

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Tim dizajnera Corolle lutaka prebiva u malom, romantičnom gradiću Langeais, u francuskog provinciji Loire Valley. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. Svaka Corolle lutka je jedinstvena, jednako kao i vaš dijete. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • meka i laka lutka
  • plava kosa i plave oči 
  • ograničeno izdanje 
  • pelerina
  • nježan miris vanilije
  • za djecu od 4. godine
  • veličina 36 cm
  • detalji prilagođeni starosti djeteta 
  • ručno pranje pri najviše 40 °C
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije14*19*40 cm
Ukupna visina36 cm
Dimenzije pakiranja20*28*43 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,75 kg
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.