Lutka Mini Corolline Set Romy Corolle smeđih očiju sa psićem 20 cm

Opis proizvoda

Pozdravite novu članice Corolle obitelji, lutku Mini Corolline Romy, koja će već od prvog susreta postati najbolja prijateljica vašeg djeteta. Kao jedina web trgovina na tržištu, u naručja vaše kćeri ili sina položiti ćemo malu lutku imena Romy, koja će ih oduševiti svojom dugom smeđom kosom i veselim smeđim očima. Prekrasna lutka Mini Corolline Romy velika je 20 cm i zato je primjerena i za u torbicu ili džep. Lutka je zbog svoje veličine idealna suparnica na putovanjima jer će stati stvarno svugdje. Njena duga smeđa kosa već čeka na češljanje i oblikovanje različitih frizura. Male frizerke kosu mogu isplesti u pletenice, skupiti u rep ili ukrasiti trakom za kosu. Lutka Mini Corolline Romy jednostavno je lutka iz snova, to je i zbog prijatelja psića. Sladak bijeli psić s plavom ogrlicom i mašnom pouzdan je suparnik lutke Romy. 

Ova jedinstvena lutka Mini Corolline Romy sa smeđim očima, obučena u plavu romantičnu haljinu ima savršeno dorađene detalje koji će oduševiti svu djecu, a također i vas roditelje. Igra s lutkom biti će nezaboravna zbog idealne veličine lutke, a prvenstveno zbog mirisa vanilije. Lutka Corolle u svakom pogledu prilagođena je starosti djeteta. Igrom s Corolle lutkom djeca se približavaju svijetu odraslih i upoznaju vlastite emocije, zahvaljujući jedinstvenom dizajnu razvijaju i svoju maštu. Prvoklasni materijali, ugodni na dodir te ugodni oku, djeci će priuštiti nesmetanu igru, za vrijeme koje će poboljšati finomotoričke sposobnosti i komunikacijske vještine. 

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Tim dizajnera Corolle lutaka kreira u malom, romantičnom gradiću Langeais, u francuskog provinciji Loire Valley. U svim lutkama ove marke sjedinjeni je prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su oku, a također i na dodir. Svaka Corolle lutka je jedinstvena, jednako kao i vaš dijete. U naručje vašeg mališana položite ove najljepšu lutku na svijetu, koju ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • lutka Mini Corolline Romy
  • sa psićem
  • duga smeđa kosa i smeđe oči
  • nježan miris vanilije
  • za djecu od 3. godine
  • veličina 20 cm
  • detalji prilagođeni starosti djeteta 
  • ručno pranje pri najviše 40 °C
  • prekrasan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina20 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.