Lutka Mini Corolline Set Les Trendies Corolle plavih očiju sa psićem 20 cm od 3 godine

Opis proizvoda

Pozdravite novu članicu Corolle obitelji, lutku Mini Corolline Les Trendies i njenog slatkog psića. Kao jedina e-trgovina na tržištu, u naručja vaše kćeri ili sina položiti ćemo malenu lutku, koja će ih osvojiti svojom dugom, svjetlom kosom i veselim plavim očima te kućnim ljubimcem, psićem. Prekrasna lutka Mini Corolline velika je 20 cm, zbog čega je primjerena i za torbice. Lutka je, zbog svoje veličine, idealna suputnica na putovanjima, a vašeg mališana pratiti će posvuda. Bijeli psić pratiti će ju gdje god se zaputi. Duga plava kosa već čeka na češljanje i izradu raznih frizura. Male frizerke kosu mogu isplesti u pletenice, svezati u rep ili ju ukrasiti trakom za kosu. Lutka Mini Corolline sa psićem jednostavno je lutka iz snova.

Ova jedinstvena lutka Mini Corolline Les Trendies s plavim očima, obučena u romantičnu haljinu s cvjetnim uzorkom, uz sebe ima i psića sa slatkom mašnicom. Igra s lutkom i njenim psićem uistinu je neprocjenjiva, zahvaljujući njenoj veličini, a prvenstveno zbog njenog nježnog mirisa vanilije. Corolle lutka u svakom pogledu je prilagođena dobi djeteta. Uz pomoć igre s Corolle lutkom, djeca će se približiti svijetu odraslih i upoznati vlastite emocije, zahvaljujući jedinstvenom dizajnu razvijati će i svoju maštu. Prvoklasni materijali, koji su ugodni oku, a također i na dodir, djeci će osigurati nesmetanu igru, za vrijeme koje će vježbati svoju finu motoriku i komunikacijske vještine. 

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Tim dizajnera Corolle lutaka prebiva u malom, romantičnom gradiću Langeais, u francuskog provinciji Loire Valley. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. Svaka Corolle lutka je jedinstvena, jednako kao i vaš dijete. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • lutka Mini Corolline
  • sa psićem
  • duga plava kosa i plave oči
  • nježan miris vanilije
  • za djecu od 3. godine
  • veličina 20 cm
  • detalji prilagođeni starosti djeteta 
  • ručno pranje pri najviše 40 °C
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina20 cm
Dimenzije pakiranja7*11*27 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,26 kg
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.