Lutka Melody Music & Fashion Set Corolle Girls duge smeđe kose sa psićem 28 cm 6 dodataka od 4 god

Opis proizvoda

Upoznajte Melody i njenog psića Trompetta te se zajedno s njima uputite na nevjerojatnu pustolovinu. Očaravajuća lutka Melody iz obitelji lutaka Corolle Girls s vašom će se djecom izvrsno razumjeti već od prvog trena nadalje. Lutka Melody od svojih sestara Valentine, Zoé i Lune razlikuje se u tome što je velika ljubiteljica glazbe te ju sluša uvijek i posvuda, kao što nam govori i njeno ime. Na ulici je nećete sretati bez njenih velikih slušalica s ušima, iz kojih svira najljepša glazba. Prelijepa smeđokosa Melody obučena je u dugačak ružičasti pulover s kapuljačom, koja je savršeno usklađena s ružičastim rolama. Nakon nekog vremena mijenja ih za čizme, ali ono što se ne mijenja je vjerni psić Trompette s ružičastom mašnicom, koji Melody prati na svakom koraku.

Nevjerojatna lutka Melody Corolle Girls realističnog je izgleda tinejdžerice, velika je 28 cm i može stajati i sjediti bez potpore. Duga smeđa kosa i pronicljive plave oči lutke Melody nisu jedino što će oduševiti svu djecu od 4. godine starosti. Lutka Corolle Girls dolazi u setu sa 6 dodataka, kojima ne nedostaju slatki psić Trompette, dugačak pulover s kapuljačom, slušalice, role, naušnice i čizme. Svoju ljubav prema glazbi će lutka Melody prenijeti i na vašu djecu. Pri lutkama Corolle prvoklasan materijal je nešto što se podrazumijeva, izuzetno je ugodan na dodir te pogled, djeci će priuštiti slobodnu igru. 

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. U svim lutkama ove marke sjedinjeni je prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i brojnim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su oku, a također i na dodir. Svaka Corolle lutka je jedinstvena, jednako kao i vaše dijete. 

Karakteristike

  • jedinstvena lutka Corolle Girls sa slušalicama 
  • smeđa kosa 
  • sa psićem Trompette 
  • 6 dodataka
  • za djecu od 4. godine
  • veličina 28 cm
  • detalji prilagođeni starosti djeteta 
  • prekrasan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina28 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.