Lutka za bebe Amandine Doll Tendresse Kaloo 25 cm u ružičastoj haljini od nježnog tekstila od 0 mjes

Opis proizvoda

Lutka od tkanine Amandine Doll iz kolekcije Tendresse, francuske marke Kaloo, razveseliti će svu najmlađu djecu, već od njihovog rođenja nadalje. Lutka u prekrasnoj ružičastoj haljini kao stvorena je za svaku malu djevojčicu. Lutka u kosi ima traku za kosu, oko vrata ima bijelu traku, koja djeluje elegantno. Izrađena je od nježnog i mekog tekstila, koji je mekan i nježan prema osjetljivoj dječjoj koži. Djeca će ju cijeli dan grliti i s njom se maziti, navečer će, u ugodnoj atmosferi, zaspati zajedno s njom. Bezvremenska lutka velika je 25 cm i prilagođena malim dječjim ručicama, koje zajedno s njom mogu otkrivati svijet. 

Svaka dječja igračka Kaloo testirana je i ispunjava i najviše standarde te je tako primjerena i za istraživanje, grickanje i kušanje. Lutka Amandine Doll će, zahvaljujući originalnom dizajnu, nježnim bojama i mekanoj površini, brzo postati najbolja prijateljica pri svakodnevnoj igri i odmoru. U njenoj blizini, djeca će se osjećati sigurno jer ju bilo kada mogu zagrliti. Za to vrijeme poboljšati će i svoju finu motoriku, istraživati nove boje i oblike te razvijati maštu i izražavanje

Francuska tvrtka Kaloo već više od 20 godina razvija mekane plišane igračke i dodatke, jedinstvenog dizajna, za najmlađu djecu. Postupak izrade igračaka u cijelosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde jer je na taj način zajamčena kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda koji, zahvaljujući tome, na tržištu nema konkurencije. Dječje igračke Kaloo odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i savršenstvo. Igračku možete jednostavno čistiti, preporučena temperatura pranja je 30°, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača, kako bi se očuvala boja i kvaliteta igračke. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije25 cm
Dimenzije pakiranja16*7,5*28 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.