Drveni lančić za dudu s medvjedom My Bear Soother Holder Home Kaloo s obojenim kuglicama 26 cm od 0 mjeseci

Opis proizvoda

Drveni lančić za dudu My Bear Soother Holder, iz linije Home, francuske marke Kaloo, predstavlja izuzetan poklon, primjeren za bebe već od njihovog rođenja nadalje. Lančić za dudu dužine 26 cm praktičan je dodatak, zahvaljujući kojem ćete uvijek znati gdje se nalazi duda vašeg mališana. Lančić s kopčom sastoji se od drvenih i silikonskih kuglica, s drvenim medvjedićem na kraju. Nježne boje i kombinacija kvalitetnih materijala djeci pomaže u raspoznavanju novih oblika i boja, za vrijeme cuclanja dude moći će se igrati sa slatkim medvjedićem. Dječje igračke i dodaci Kaloo izražavaju francuski osjećaj za ljepotu, savršenstvo i originalnost.

Drveni lančić s kuglicama istovremeno je dobro pomagalo za poticanje i razvoj taktilne percepcije najmlađe djece, koja je u prvim tjednima nakon rođenja najosjetljivija. Igračke i dodaci Kaloo važni su za razvoj svakog djeteta jer povećavaju aktivnost njihovog mozga, oblikuju njihovu osobnost i razvijaju spretnost i vještine. Lančić s drvenim medvjedićem na dijete djeluje umirujuće i stvara ugodnu atmosferu. Igračku najmlađa djeca mogu i kušati i grickati čime djeca često istražuju predmete. Svaka dječja igračka Kaloo testirana je i ispunjava i najviše standarde, zato je posve spremna na sve navedeno. Duda nije dio paketa.

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine jedinstvenog dizajna. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i izdržljivost. Kaloo pazi na potrebe i želje najmlađe djece, koja se zahvaljujući Kaloo plišanim igračkama osjećaju mirno i sigurno. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije pakiranja14*14*5 cm
Ukupna dužina26 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.