Kutija za užinu Lunch Bag Leopard Cherry Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn 22*24 cm

Opis proizvoda

Kutija za užinu ili najmodernija dječja torbica koju ste ikada vidjeli? Odluka je samo na vašoj kćeri. Kutija za užinu Lunch Bag Leopard Cherry Jeune Premier dizajnirana je tako da se užina neće rasuti ili proliti, istovremeno je prekrasan modni dodatak. Nova školska godina moći će početi samo s kutijom za užinu belgijske marke Jeune Premier. Kutija za užinu Lunch Bag Leopard Cherry ima retro dizajn, no nastala je nadahnuta najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece koja vole modu već od malih nogu. Užina koju će vaša kći uzeti iz nove Jeune Premier kutije za užinu u školi biti će sto puta bolja. 

Luksuz i kvaliteta

Dovoljan je jedan pogled na ovu dizajnersku i bezvremensku kutiju za užinu i djeca će se veseliti školi kao nikad do sada. Nova kutija za užinu s uzorkom Jeune Premier proizvedena je od kvalitetnog vodonepropusnog poliestera, zato je jednostavna za čišćenje. Lagana, ali izdržljiva tkanina dorađena je tako da odbija nečistoće, što je kod kutije za užinu ogromna prednost. Kutija za užinu/torbica je, zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi, nepropusna iznutra i izvana. Kutija za užinu s leopard uzorkom i motivom trešanja lijepo će oživjeti školske dane. 

Luksuzna kutija za užinu Jeune Premier promišljena je do najsitnijih detalja. To naglašava podesiva i istovremeno uklonjiva bež naramenica, uz pomoć koje ju školarke mogu nositi preko ramena. Drugi detalj, koji nije moguće previdjeti, je praktična ručka, za koju ju djeca mogu držati u ruci ili objesiti na vješalicu. Kao šećer na kraju, djecu i roditelje iznenaditi će elegantno zatvaranje s magnetom, što još više ističe luksuzni dizajn kutije za užinu Jeune Premier.

Jedinstveni dizajn

Leopard kutija za užinu Jeune Premier u motivu trešanja izvana izgleda izvrsno, no nudi puno toga i s unutrašnje strane. Zapremnina iznosi 7 litara, što djeci ne znači puno, no važno je to da će u nju moći spremiti ukusnu užinu i bocu omiljenog pića. Torbica za užinu u unutrašnjosti krije jedan prostrani pretinac, stoga će djeca moći brzo doći do užine i neće biti gladna. Ova moderna kutija za užinu Jeune Premier nepogrešiv je element školske opreme svakog školarca koji već od malih nogu obožava modu. Upravo zato su se dizajneri Jeune Premier uistinu potrudili oko njenog dizajna. 

I sami su roditelji te znaju da djeca u školu odlaze s veseljem kada sa sobom mogu ponijeti samo najljepše školske potrepštine. Zaboravite užinu u plastičnoj vrećici i djeci pripremite ukusnu užinu u modernoj kutiji, koju će školske kolege lako zamijeniti za torbicu. Dopustite djecu da zajedno s trešnjama zarone u svijet mašte i kreativnosti i pružite im slobodu da kreiraju vlastiti modni stil. Pri ručno osmišljenom dizajnu kutije za užinu već se na prvi pogled zapažaju elementi originalnosti koje drugdje nećete tako naći naći te će se pobrinuti za to da djeca u školu odlaze s veseljem.

Karakteristike

  • luksuzna kutija za užinu Jeune Premier
  • za djecu od 24. mjeseca
  • težina 0,34 kg
  • zapremnina 7 litara
  • dimenzije 22*24*14 cm
  • vodonepropusni materijal, koji odbija nečistoće
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajnirano u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
Dimenzije22*24*14 cm
Težina0,340 kg
Bojabéžová,čierna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.